Téma: Scheuermannova choroba, dna 47Y182/88

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-10-31 17:48:54, odpověď na #13473 ukázat v kontextu reset

1) Mazejte K1 a masírujte MO směrem ke lbi. K pití AK + PPK 2+1 lžička do 2 dcl vody 2-4xD mimo jídla + vždy 3 tobolky Litozinu. Záda zateplit bederním pásem. Objednat se na opravení k panu Vrškovi. 2) Držte se návodu, který jsem napsal v článku o detoxikaci zde a asi za 6 týdnů se objevte u mě v poradně.



Více viz obecné zpracování: Detoxikace


hledající 2011-10-26 22:17:17 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer. Mohu se zeptat za a na nás oba nejednou, manžel i já?
On - 47/182/88 - po půl roce pobolívání zad má nedávno diagnostikovanou Scheuermannovou nemoc, což mně (v jeho věku) překvapilo. Bolest v zádech je pro něj někdy nesnesitelná, někdy se dá vydržet a někdy na pár dnů přejde úplně. Zakoupila jsem váš MO, při bolestech maže a nahřívá. Chtělo by to "něco" účinnějšího ale hlavně preventivního. Možná to souvisí - má také DNU a slabou alergii na pšenici. Stačí pár rohlíků a "lítá", jeden může... Poradíte?

Já - 45/172/88. Před několika lety jsem opakovaně trpěla zánětem očních spojivek. Byla jsem na alergologickém vyšetření a zjistili alergií na trávy. Odmítla jsem tabletky a nasadila očistné kůry. Víceméně se to uklidnilo ale ... loni na podzim mně začalo (po chřipce) příšerně bolet v nose a s krátkými přestávkami to trvalo do jara. Trochu pomáhalo stříkání do nosu Vincentky a hodně pomáhal ibalgin. V létě byl klid. Před nedávnem (zase po nemoci, asi chřipka) mně opět začalo příšerně bolet v nose (je to opravdu nesnesitelná bolest). Narazila jsem na vaše dubovky a zatím se to uklidnilo. Přesto mám teď občas pocit, že se mi špatně dýchá. Zase něco nového? Už nevím co dál. Lékař říká, že se mám přestěhovat k moři. Prosím o reálnější radu.
Spolu s manželem podnikáme, proto jsme oba hodně u PC nebo v autě a málo sportujeme, ale máme domeček tak dost makáme na něm a okolo něj.
Moc děkuji za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele