Téma: Bolest hlavy na spáncích a čele, trapézy v křeči, žaludek překyselený, nevolnost, průjem, studené končetiny a nos, padání vlasů a špatné nehty, psychika 41X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-11-07 04:56:41, odpověď na #13524 ukázat v kontextu reset

Biopron 9 2-3xD. Sifon 6 4xD, novpoklony 4xD 15, zadbalon 4xD minutu, na noc Křem 1 lžíce ve 2 dcl vody. Vyprsit a masírovat šíji. Asi nejlépe p. Vrškem (viz zde - služby). Na lokality plísní aplikovat dubovky, ale asi nejlépe by bylo kromě detoxikace viz článek zde přijít po p. Vrškovi za mnou do osobní poradny.



Více viz obecné zpracování: Bolesti hlavyDetoxikacePlísně


martinka 2011-11-04 00:01:40 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer pane Nový,víc než týden mě bolí hlava.Nezabírají žádné tablety.začalo to migrénou,nevolnosti a menstruaci.Teď mně bolí hlava na spáncích a čele.Několik dnů to bylo po celý den,a teď spíše večer.Stahují se mi trapézy do křeče,občas tam projede taková ostrá bolest a bolí to i na dotek a taky kolem pravé lopatky,žaludek mám jako překyselený a do toho ta hlava.Cítím tlak od krku a mám pocit jako by mi ji neunesl.I při pohybu hlavou je mi nevolno.A při chůzi mi taky není dvakrát dobře.Do toho se přidal vodnatý průjem,už po několikáté během roku se mi vrátil,ale břicho ani nebolí.V poslední době je mi často zima o studených končetinách a nose ani nemluvím.Taky jsem asi 3x měla večer nával horka,ale ruce jsem měla studené a taky nos a lícní kosti.Takový zvláštní pocit.V poslední době mně i dost padají vlasy a stalo se mi,že mi na nohách na palcích seslezly nehty,to bylo vloni.A několik let zpátky na ukazováčcích.na rukách se mi lámou a mám na nich svislé rýhy.Psychika na tom taky není zrovna dobře. asi před 5 lety jsem v rozboru stolice měla zjištěnou candidu albicans,léčila jsem se homeopatikem,ale nepociťovala jsem nějaké účinky tak jsem to vzdala.A teď mám obavy jestli mě to nezlobí stále.Prosím o váš názor.Děkuji Martina Dobiášová 41.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele