Téma: Závratě, točení hlavy 34X160/53

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2011-11-21 01:04:25, odpověď na #13586 ukázat v kontextu reset

Zdá se, že se vám bortí páteř a mění se v otazník. Určitě by vám nejlépe pomohl pan Vršek - objednejte do Pardubic nebo do Prahy. Vyprste se, narovnejte a mimčo tahejte přes boh a ne zpředu. Nenoste podpatky. Cvičte podle možností novpoklony 4xD 15. K pití GK + pPPK 2+2 lžičky do 2 dcl vody 3xD mimo jídla. Zadbalon 4xD minutu. Sifon6 4xD 10 minut. Šátek jako pionýr a zateplit vzadu krk. Na noc kulich až po bradu a dýchat skrz textil. Záda masírovat směrem ke lbi K1+MO. Vždy ten úsek v nahrbené pozici.



Více viz obecné zpracování: Závratě


eulalie33 2011-11-16 18:00:08 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,mám problém se závratěmi.Nikdy jsem ho neměla.Začalo to cca před 2 lety.Když to přišlo po 1.,trvalo to 4 dny.První den jsem zvracela pak jen točení v hlavě jako na kolotoči.Pak to odeznělo.Vrátilo se to asi po 2 měsících.Přiznaky se opakovaly.Trvalo to taky 4-5 dní.Pak to přišlo po 3.bez zvracení,točení víc intenzivní i ve spánku při změně polohy.Nakonec po 6. dni jsem šla na pohotovost,kde jsem zkolabovala.Dělali mi různá vyšetření,i ct mozku,krev,dali mi kapačky a pak pustili domů...na nic nepřišli jen předepsali prášky na závratě.Po dalším týdnu to odeznělo úplně.Pak se to opět vratilo asi po 3 měs.absolovovala jsem kompletní vyšetření na orl,mag.rezonanci,ct mozku...a zase nic.Předepsali mi rehabilitace,že to je nejspíš od páteře.Tam mi narovnali vychýlenou kostrč(přes konečník),srovnali žebra a cvičila jsem cviky dle mudr.Mojžíšové.Na půl roku byl klid.dále jsem měla cvičit stejné cviky denně asi půl roku,ale cvičila jsem jen 2 měsíce.Ted se závratě zase vrátili,zatím ne tak intenzvině,jen mírné točení.
Do toho mě už asi 5.den bolí levá ledvina.Zatím to řeším urinalem akut a Rowatrinex.Mírné zlepšení.Bude mi v lednu 34,vážím 53kg,výška 160 cm,jsem na mateřské ( 2letý syn)předtím práce v restauraci.Děkuji mc za radu. Táňa

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele