Téma: Zahlenění, zadní rýma 50X158/53

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-01-13 03:05:38, odpověď na #14399 ukázat v kontextu reset

Na spaní si vezměte kulich až pod bradu a dýchejte skrz textil - špatná automatika se vyhřátím zlepší. PK 1/2 lžíce do 2 dcl vody 3xD mimo jídla. Lze přidat 1/2 lžičky vit.C100. Do krku stříkat dubovky z rozprašovače. 4-6xD. 4xD bublat sif6 5-20 minut. Záda masírovat MO+ směrem ke hlavě. Na krk rolák nebo šátek. Kolem vonět eukalyptem. S jídly si berte OO-KH 1/2-1 lžíce + MO 2 lžičky 2-3xD. Popsané fleky by mohly borreliózou - každopádně tamponovat RK a potom mazat RM. A ukázat lékaři.



Více viz obecné zpracování: Rýma až rýma zastydláBorrelióza


lana 2012-01-12 23:17:33 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
jmenuji se Alice a můj zdravotní problém již několik let je zahlenění.Kdykoli nastydnu začne mě škrábat v krku,spustí se mi rýma ,která nejde vysmrkat a stéká do krku,mám pocit ucpaných dutin a bolí mě uši.Pak to spadne na průdušky a při kaši to řeže.Přikládám olejové obklady,piju byl.čaje,med citron,kloktám,ale nakonec stejně skončím u lékaře,kde mi napíše antibiotika a nosní spray s kortikoidy.Bolest na průduškách tak do 14dní odezní,ale zahleněná jsem stále i když nejsem nachlazená.V noci se hleny v krku nastřádají a ráno hodně vykašlávám,mám pocit knedlíku v krku.Před 12 lety jsem začala být alergik na jarní pyly,užívám zodak,poslední 3 roky je to lepší.Ale poslední dobou se mi na prstech ruky objevuji fleky jsou bílé a červeně ohraničené,které nesvědí.Nevím zda je to ekzém nebo lupenka/doufám,že ani jedno/
Prosím o stanovení léčby,ráda bych se zbavila zahlenění,je to velice nepříjemné.
Věk 50let,váha 53kg,výška 158cm.V zaměstnání většinou stojím a chodím.Stres mám také,jelikož neumím hodit problémy za hlavu.
Děkuji za radu a přeji hezký den

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele