Téma: Motání hlavy a nevolnost, slabost, neschopnost stát, šumění 34X170/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-01-29 10:21:24, odpověď na #14676 ukázat v kontextu reset

Jak taháte děti a břemena před sebou, tak se hrbíte a máte šíji jako Hurvajz. Vyprste se jako dáma a děti případně tahejte jen na bok. Na šíji K1+MO a zateplit. S krkem doporučuji i cvičit. Jediný člověk, kterému věřím, že vám na krku neublíží je pan Vršek (u nás v Praze). Jestli naleznete podobného génia v Budějicích, tím lépe. Do toho GH si přidávejte PPK. A mimo jídla popíjejte AK+GK. Zadbalon 6xD minutu, novpoklony 6xD 10. Na spaní si berte kulich až pod bradu pro zlepšení dechového režimu i difuznímu hospodaření. Promyslete systém noční podpory hlavy při ležení na boku i na zádech - nevypadá to odtud fyziologicky.



Více viz obecné zpracování: Motání hlavy


hanule 2012-01-27 20:40:39 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer pane Nový,

moc bych vás prosila o radu. Asi celý život občas mívám silné motání hlavy, pocit na zvracení a celkovou slabost (hlava se mi motá tak, že většinou nejsem schopná stát a jít rovně). Vždycky jsem to přičítala nízkému tlaku. Ale poslední asi tak čtyři měsíce se tento stav objevuje častěji a častěji. Teď to mívám skoro každý týden jednou či dvakrát.

Většinou se toto objeví v průběhu noci, někdy, když se k ránu probudím a otočím hlavu, tak cítím, jak se mi motá a vím, že je zle, že mi ráno bude zase blbě. Většinou to dopoledne nějak zvládnu (třeba ležím nebo prostě zatnu zuby a funguju), jakmile přečkám dopoledne, tak se mi uleví, ale stejně celý den se cítím slabá a žaludek mám na vodě.

Také mi neustále silně šumí v hlavě (to mám taky asi odjakživa), při těchto motacích stavech mi přijde, že to šumění je silnější.

Zkoušela jsem hned ráno kávu nebo panáka, ale nepomůže to a ještě je mi z toho více zle od žaludku. Taky beru váš Gambit-H a začala jsem brát OO-KH, ale zlepšení zatím žádné.

Je to strašně nepříjemné a je mi při tom vážně zle. A jelikož se starám o dvě malé děti, tak to budu muset začít nějak řešit.

Je mi 34 let, vážím asi 60 kg, 170 cm, dvě děti, Č. Budějovice, rodičovská "dovolená".

Omlouvám se za román.
Děkuji
Hanka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele