Téma: Bolest pod pravým žebrem a různé zvuky z této oblasti 50Y178/106

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-03-19 19:28:40, odpověď na #15338 ukázat v kontextu reset

Takhle zlobí žlučovody s dvanáctníkem, když je bloklá páteř. 12K 1 lžička do 2 dcl před i po jídlech. Po jídlech s JK. Ruce pana maséra Vrška. Zadbalon 4xD minutu. Cvičit novpoklony 4xD 20. Lokalitu mazat MO+ a užívat 4xD 1-2 lžičky. Mimo jídla pít REK 1/2 lžíce do 3dcl 3xD. Sifon 6 4xD 10-20 minut.



Více viz obecné zpracování: Blokády páteřeŽlučníkové kameny, zanesené žlučové cesty


Stavitel 2012-03-19 17:21:58 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pan Nový,
Mám problém, chtěl bych Vás poprosit o radu, co tomu předcházelo, ve zkratce popíšu:

Vánoce 2011 – věk 50 let, váha 120 kg, výška 178 cm, zaměstnání sedavé, předtím roky stresu, od r.. 2009 už ne. Rád jím, obvyklá jídla jako slanina, škvarky, klobása, uzené maso, koláče, sladkosti...
No a právě o Vánocích to začalo - když jsem se najedl vánočních maškrt, tak se mi ze žaludku ozývali zvuky, jako přelévání tekutiny, různé pazvuky, kručení, vycházející zejména z pravé strany žaludeční oblasti a přidává se k tomu i bolest pod pravým žebrem. K tomu pocit plného břicha, větry, a řídká stolice. Taky mi byla nonstop zima, ne a ne se zahřát.

Tak jsem po internetu sháněl rozumy, vzniklo podezření, že mám kvasinku candidu a tak jsem užíval ostropestrecový olej, někdy kaši a také kokosový olej. Taky jsem přešel na vegetariánskou stravu tak na cca 70% celkové stravy, a ze začátku jsem téměř úplně vyloučil sacharidy. Bylo to doprovázeno i průjmy a tělo mi opouštěli hrozné, odporné hmoty, které zapáchaly, řídké. Kromě toho to mělo nepřirozenou barvu, a také to i štípalo konečník. Taky nedostatek energie.

Ke dnešnímu dni jsem zhubl na 106 kg. Většina problémů pomalu zanikla, ale neprojde den aby mě nebolelo pod pravým žebrem. Je to taková bolest jako píchání spolu s tlakem, a častokrát se ozývají z toho místa takové zvuky jako přelévání nebo kručení. Kdyby toto nebylo, tak se cítím úplně zdravý.
Co s tím dělat? Jak mám dále postupovat?
Za každou radu Vám děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele