Téma: Zánět prostaty silný 59Y174/101

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-04-12 00:14:14, odpověď na #15425 ukázat v kontextu reset

V LPPK přidejte na 5-4xD a místo TK dejte LVK do stejné vody 1/2 lžíce. Až bude lepší ubírejte jen LPPK. A potom ještě měsíc pít 3xD LVK. GY k tomu po 2 tobolkách. Jste šikovná. Ještě by šlo masírovat zádové svaly vzpřimovače trupu masážní nahřátou koulí a MO+. Do konečníku bych po každé stolici doporučil MO+ 2 ml (a nekýchat, nekašlat, neškytat, jinak přiložit vaši vložku) násadcem a inj 2 ml. Kvůli tomu, co ty léky s ním udělají OKH do jídel 3xD 1/2 lžíce a po jídlech JK 2 lžičky do vody či čaje nebo čeho.

Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět prostaty

Anuš 2012-04-10 22:36:41 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer pane Nový,
obracím se na Vás s prosbou.
Manžel, 59 let, 174 cm, 101 kg, sedavé a stresující zaměstnání, ode mne chytil nějakou virózu, kterou já jsem za jeden den poctivého ležení vyléčila, on léčil za chůze brufenem, klouby ho sice přestaly bolet, ale zato ho začalo zlobit močení, nejprve jenom bílkovina a krev v moči bez bolesti. Až když se mu přidali bolesti a obtížné močení a močil i pucky krve (poté jsem ho donutila pít LPPK a TK) došel k urologovi a ten konstatoval silný zánět prostaty.
Nasadil silná antibiotika na prvních 10 dní a dalších 10 dní trochu slabší ATB. Stále pije Vaše směsi, dnes další objednávám. Potřebovala bych poradit jak dlouho má směsi pít, aby se mu problém neopakoval. LPPK pil týden 1 lžíci se sodou 3x denně + 3x denně 1 lžičku TK. Teď jsem objednala ještě LVK a G.Y. Jak dlouho a v jakém množství má toto užívat?
Předem moc děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele