Téma: Prohnutá páteř, vyklenuté hýždě a břicho, bolest achilovek, zkrácené šlachy pod koleny = chůze po špičkách9Y134/35

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-04-27 00:49:04, odpověď na #15462 ukázat v kontextu reset

Novpoklony i lehsedy jsou vhodné i pro děti. U vás bych ale raději syna viděl, mám pocit, že mu chutná trochu víc sladké... Mazejte achilovky MO. více až osobně.



Více viz obecné zpracování: Bolesti kloubů


anomis 2012-04-21 13:42:24 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,ráda bych Vá požádala o radu.Týká se mého devítiletého syna,váha 35kg,výška 134cm.Má problémy s držením těla ,v úrovni bederky má dosti prohnutou páteř ,tim pádem vyklenuté hýždě a břicho. Navstěvuje fyzioterapeuta a snažíme se každý den cvičit-posilovat břicho( v leže na zádech s pokrčenýma nohama nadzvedávat pánev, s molitanovým míčkem pod bederkou a dále Vaše lehosedy-JSOU VHODNÉ I PRO DĚTI??Na prohnutí páteře cvičíme v kleku s opěrou o ruce vyhrbení a narovnání pateře. Další problém:často chodí po špičkách,má zkrácené šlachy pod koleny a začaly ho bolet achilovky.Cvičíme předklony ve stoje ,aby se rozsah předklonu zvětšil a snažíme se achilovky protahovat.
Můžete mi prosím poradit ještě nějaké řešení?Jestli by bylo vhodné achilovky mazat měsíčkovým olejem? A jestli by pomohla cvičení z Dornovy metody?Předem děkuji a to i za Vaše úžasné výrobky ,které má naše rodina oblíbené a které úžasně fungují.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele