Téma: Bolest po zranění penisu přetrvávající 32Y180/70

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-05-07 16:48:22, odpověď na #15509 ukázat v kontextu reset

Pijte asi 2 týrdny LPPK 1 lžíce do 2-3 dcl vody a k tomu tabletu jedlé sody 4-5xD. 4xD zadbalon od kostrče až po hlavu 6x a kolem kostrče i zakroužit - mohla by tam být blokáda parasympatiku. S přítelkyní se milovat můžete, ale ať si tamo aplikuje asi 1-1,5 ml MO+. A na vás trochu také. Dejte jí čaj GK + TK 2+2 lžičky do 3 dcl vody 2-3xD mimo jídla, aby tamo produkovala co nejvíc protilátek a bude pro vás léčivá. Nebudete-li u toho spěchat, jedná se v první řadě o libě léčivý akt s plošnou léčebnou aplikací MO+ pro oba účastníky.
Poznamenávám, že kdyby tohle věděli na urologii a gyndě, tak bych asi nestačil Lymfolej MO vyrábět.
Malý problém je v tom, že to MO nejde vyprat ani v běžném prášku.

PPS 2012-05-04 23:32:48 ukázat v kontextu reset

Dobry den, pred 3 mesici jsem si pri predehre zranil penis, najednou se zmensil a nemohl se postavit cely dalsi den. Od te doby bolel, pak bolest trochu ustoupila, ale nakonec se vratila jina. Bolel uz ne jenom penis (ktery je porad jakoby tuhy) ale cela oblast, podbrisko .. nohy. Na URL mi dali prvni mesic protizantelive tabletky (zanet ale nezjistili).
Ted je stav takovy ze nekdy je mi lepe, nekdy hure ale penis porad
velmi boli a taky je skoro porad tuhy, uvolni se jenom kdyz lezim nebo jsem ve vane. Par dni pred zranenim jsme se taky s pritelkyni zacali milovat bez ochrany. Je mozne ze v nem je porad ranka a zanet ? Piju Zlatobyl a Kotvicnik, mlady jecmen, chlorelu a piju ted hodne vody, milovani se vyhybam kvuli bolesti
Dekuji za odpoved, Peter
je mi 32, vazim 70, merim 180, delam administrativni praci s PC, stresujici manazerska pozice

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele