Téma: Zánět tlustého střeva chronický, vynechávání menstruace, žaludeční potíže, osteoporóza, chronická polyartritida 38X152/37

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-05-07 17:33:44, odpověď na #15513 ukázat v kontextu reset

12K + JK 1/2+1 ml do decky vody a pít po jídlech. Mimo jídla si dejte onen řepík + heřmánek + kontryhel. Sif 6 a dýchejte 2-4xD 5 minut. Záda masírovat MO+ směrem k hlavě. 2xD zadbalon asi půl minuty. Bolavé klouby mazat K1.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět střev


ivula 2012-05-06 11:58:07 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, ráda bych se Vás optala na 2 problémy. Abych je uvedla do souvislosti, tak nejprve uvedu své základní onemocnění, což je chronická polyartritida, na kterou se léčím už od dětství. V dospělém věku se k tomuto onemocnění přidružil chronický zánět tlustého střeva - a právě na tento problém hledám radu. Přes pravidelnou léčbu (Asacol, Salofalk), se projevy zánětu střeva čas od času vracejí v podobě průjmů. Dlouhodobě piji bylinkový čaj (řepík, meduňka, tužebník), a taktéž užívám Wobenzym - obojí mi dělá dobře, problém to však neřeší. Momentálně procházm (zřejmě po prodělané chřipce) obdobím oslabené imunity, kdy se mé střevní onemocněnívýrazněji zhoršilo. Rovněž mi začala vynechávat menstruace (doposud pravidelná) - můj druhý problém. Kvůli těžké osteopoóze bych byla nerada, aby můj menstruační cyklus už zkončil. Do hormonální léčby se mi moc nechce. Našla by se nějaká přírodní cesta k podpoře menstruačního cyklu? Podotýkám, že kvůli jistým žaludečním potížím špatně snáším většinu bylinných koncentrátů.
Můj věk: 38 let
Výška: 152
Váha: 37 kilo
zaměstnání: invalidní důchodkyně

Předem děkuji za laskavost a případnou odpověď
Ivule

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele