Téma: Zánět dělohy 31X170/56

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-05-16 17:13:22, odpověď na #15550 ukázat v kontextu reset

Při pálení a případném výtoku RK ředěné těsně před aplikací 1:4 vodou - asi 5 ml do pochvy, jinak nejméně obden 1-1,5 ml MO+ a před použitím pána vždy - i na pána. GK+TK 2+1 lžička do 2 dcl vody 2-4xD dle potřeby a k tomu Q10P + vit C1000. Naučte se dýchat - sif6 2-4xD 5-20 minut. Zadbalon 4xD půlminutu. Novpoklony 4xD 10-20 (lze i se třídou). JK 1 lžička + 1/2 lžičky 12K do 1,5 dcl vody po jídlech od za týden a do jídel OO-KH 1-2 lžičky.2-3xD. Do postele noste kulich až po bradu a dýchejte přes textil. Na spaní 1 lžíce Křem a do toho 1 ml NK a k tomu B komplex forte. Rozrmasírovat záda a hrudní kost panem Vrškem.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět dělohy


Klarinatorikus 2012-05-16 17:00:12 ukázat v kontextu reset

Dobry den,
jmenuji se Klara, je mi dnes 31 let, vazim +/-56 kg, merim 170 cm a pracuji jako ucitelka AJ a CJ na ZS. Me zamestnani je narocne a stresujici, ne ani tak kvuli detem, jak by se dalo ocekavat , ale prevazne kvuli velmi demotivujicimu a sikanujicimu vedeni naseho managementu. Tolik asi k zalezitostem, ktere bylo nutno uvest.

Nyni s cim bych potrebovala poradit. Cca posledni pul rok mam temer neustale gynekologicke potize. Od klasickych mykoz, zanetu delohy, az po vaznejsi streptokokove infekce, ktere musely byt preleceny antibiotiky. Na tyto problemy jsme trpela vzdy pomerne dost casto, avsak od te doby, co mam noveho partnera, je to temer neustale. Rada bych rekla, ze antibitoiky a ruznymi mastmi jsme byli preleceni oba a to v podstate jiz dvakrat, avsak kdykoliv dojde k intimnimu sblizeni, mam do 3 dni opet nejaky problem.

Nevim sice, jestli to s mymi obtizemi souvisi, avsak v poslednich mesicich se citim byt i velmi vycerpana, trpim castymi prujmy a velice casto chytnu kdejaky bacil, takze jsem v podstate neustale nastydla. Napadlo me, jestli by me gynekologicke problemy nemohly souviset se strevni mikroflorou...

Domnivate se, ze je neco, co by mi po pul roce neustaleho paleni a svedeni mohlo pomoci? Muj doktor si jiz nevi rady...

Predem dekuji za Vasi radu.

Klara

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele