Téma: Jaterní kalcifikace, fibróza 24Y172/78

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-05-21 23:36:04, odpověď na #15563 ukázat v kontextu reset

OKH ½ lžíce s jídly 3xD, JK+12K 2+1 lžičky do 1-2 dcl vlažné vody 3xD po jídlech, CK+LVK 1+2 lžičky do dvou deci vody 3-5xD mimo jídla. Zadbalon 4xD půlminutu. Páteř masírovat směrem k hlavě a bolavé lokality mazat MO 1-2xD. Novpoklony 4xD 5-20, SIF6 10-25 min. 3xD. Co nejdříve se objednat k panu Vrškovi na rozmasírování páteře, potom lze i za mnou do poradny. Jídlo připravovat dušením a vařením ve vodě. Nepřisolovat. Z koření pouze v cz rostoucí. Potřebné zdravé tuky zajistí OKH. Přislazovat pouze trochu Glukopurem. Na spaní si vezměte kulich až po bradu. Jídlo viz článek zde Potrava jaterně šetrnější.

Více viz obecné zpracování: Jaterní poruchy (Jaterní nedostatečnost)

Barbora K. 2012-05-20 23:05:26 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda něco nevíte ohledně kalcifikace jater. Mám přítele je mu 24 let a minulý týden byl v nemocnici, protože měl bolesti břicha po jídle a ještě ke všemu ho začaly bolet i ledviny. V nemocnici mu zjistili Kalcifikaci jater + počáteční fibrosu... 12. 6. jde na nějaký odběr tkáně jater, ze kterého mu budou dělat nějaká dálší vyšetření. Do té doby má dodržovat dietu (nejíst slané, sladké, mastné) Nějaké další informace, jak zásadní a drastická tato dieta musí být nám ovšem neřekli, nic nám nedoporučili, pouze příteli napsali na recept algifenové kapky, které má brát při bolestech, proto bych se také chtěla zeptat, zda byste nám neporadil, na co přesně si dát obzvlášť pozor popř. nedoporučil něco z alternativní medicíny? Mockrát Vám děkuji za odpověď.

Výška 172 cm, váha 78, povoláním řidič kamionu.

PS: Mockrát se omlouvám, že dotaz posílám již podruhé, zapoměla jsem napsat údaje o výšce a váze, odpověď je pro mne opravdu moc důležitá. Ještě jednou se omlouvám.

S pozdravem

Barbora

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele