Téma: Svědění po celém těle, bolest zad a zátylku 43X168/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-07-12 08:15:36, odpověď na #15740 ukázat v kontextu reset

Svrab tvoří charakteristické a většinou i okem rozpoznatelné červené cestičky pod kůží, tohle vypadá spíše na alergii na slunění. Objevíte-li cestičky, tedy VVM mazat. Svědící oblasti tamponujte RK. Lokalitu na noc jemně mazejte MO+, nevstřebaný olej utřít ubrouskem (nejde vyprat). OKH 1/2-1 lžíce s jídly 2-3xD, JK 2 lžičky do 1-1,5 dcl vody 3xD po jídlech. GK+CK 2+1 lžička do 1,5-2,5 dcl vody 3xD mimo jídla. PABA 1 ráno. Záda svěřte co nejdříve do rukou pana maséra Vrška. Do té doby mazat K1 a potom MO+ směrem ke lbi. Zateplit!!! Novpoklony 8-15, ZLZ (Zajíc, lachtan, zajíc) 3xD, Zadbalon ½ min. 3xD, SIF6 10-15 min. 3xD

Více viz obecné zpracování: Svrbění pokožky

Sany 2012-07-08 21:09:08 ukázat v kontextu reset

Zdravím Vás pane Nový, chtěla bych Vás požádat o radu.
Před měsícem jsme byli s manželem v chorvatsku a tam začal můj problém se svěděním celého těla, nejhorší je to k večeru, v noci a nad ránem, neustále se musím škrabat, je to takové lechtání kůže až chvílemi píchání, jako by po mě něco lezlo a kousalo.
Musela jsem to vydržet celý týden v tom chorvatsku, měla jsem podezření na svrab. Byla jsem s tím na kožním a doktor má také stejné podezření. Dostala jsem mast, kterou jsem se dva dny mazala, ale bohužel to nepomhlo, začali se mi tvořit i červené pupínky, nejvíce na nohách, šla jsem znovu k doktorovi a ten mi řekl, že jsem to mohla znovu dostat od manžela, takže jsme dostali oba opět stejnou mast. Doma jsem vše vyprala, vyžehlila, vysála a to několik dní po sobě. Manžel ale žádné svědění za celou dobu neměl a nemá, u mě svědění trvá nadále.
Je možné, že je to detoxikace těla, nebo nějaká otrava, nebo průběh pásového oparu.
Také mě před třemi týdny bolely strašně záda, takovou bolest jsem nikdy nezažila, nemohla jsem se vůbec pohnout, ta bolest byla na levé straně, někde kousek pod lopatkou, ještě mě to občas pobolívá, začalo mě bolet i na zátylku na pravé straně od krční páteře k rameni, dnes je bolest docela silná.
Je mi 43 let, 168cm, 60 kg, v domácnosti.
Děkuji za radu.
Iveta

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele