Téma: Vlasy, podpora růstu, Chmelová směs, zhoršující se zrak ?X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-07-12 08:17:16, odpověď na #15741 ukázat v kontextu reset

Pro zlepšení zraku, abyste příště nepřehlédla podmínky zadání dotazu, je nutná celková a dlouhodobá detoxikace (+oční cviky). Podrobněji zde: http://www.dedekkorenar.cz/choroby/smysly/dalekozrakost-kratkozrakost-vysoky-nitroocni-tlak-sedy-a-zeleny-zakal.html http://www.dedekkorenar.cz/clanky/detoxikace-a-omlazeni/detoxikace-v090512.html VK můžete vtírat každý den, lze kombinovat i s vývarem z kopřiv. Osvědčilo se i popíjení GP mimo jídla, jako vedlejší efekt. Navíc splněním podmínek dotazu rozkvetete záhy úsměvem do krásy.



Více viz obecné zpracování: DetoxikaceDalekozrakostKrátkozrakostOční problémy


pomeranč 2012-07-09 14:47:52 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, chtěla bych Vám položit dva dotazy.První se týká růstu vlasů.Nechala jsem se ostříhat na krátko a vypadám hrozně.Potřebovala bych, aby mi vlasy dorostly pokud možno rychle.Koupila jsem si Vaší Chmelovou směs.Četla jsem, že se má používat 2x- 4x týdně před umytím hlavy.Bude mít negativní účinky, když si budu směs vtírat do hlavy každý den a bez umytí?
Druhý dotaz se týká mé krátkozrakosti.Mám čtyři dioptrie a zrak se mi stále zhoršuje.Už vůbec nevím, co dělat.Zkoušela jsem oční cviky, ale nepomohly.Dále jsem zkoušela různé babské rady, ale bez účinku.Co byste mi doporučil, aby se mi zrak zlepšil?
Moc Vám děkuji za odpověď.

Jana

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele