Téma: Srdeční tep v pravém uchu a mžitky v pravém oku 25X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-07-23 08:48:06, odpověď na #15794 ukázat v kontextu reset

ˇVaše doufání je vzhledem k nesplnění základní podmínky dotazu docela vyzývavé. Příčinou je zřejmě kompresní vlásková zlomenina obratle C1 nebo 2 kompenzovaná valkem překážejícím míšnímu nervu a dráždícím okolní svalky do křeče. To si můžete masírovat sama s K1+MO. Zateplit stále. Narovnat krk. Cvičit +-?O.(ano, ne, nevím, točení Vyprste se. Na spaní kulich až po bradu.



Více viz obecné zpracování: ZlomeninyBlokády páteře


xenie25 2012-07-21 01:57:33 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,

ještě než půjdu ke svému lékaři, bych se Vás chtěla požádat o radu ohledně mého problému, který jsem ve zkratce popsala v názvu.

Tep, který slyším v pravým uchu už trvá dýl, asi měsíc a půl - je to velmi nepříjemný a hůře na to ucho slyším, ale před několika dny se k tomu přidaly i mžitky v oku na té samé straně.

Pročetla jsem si na podobné téma Vaše přechozí diskuze a diskuze na internetu,ale všem kteří se dotazovali byli mnohem starší než já - cca asi o 20-30 let.

Nevím jestli Vám toto pomůže ve stanovení rady, ale v některých diskuzích se toto spojovalo s úrazy hlavy. Já jsem cca před rokem měla po bouračce podvrklou krční páteř - zůstala jsem s tím měsíc v klidu doma s límcem na krku a od té doby občast v té oblasti cítím bolest. Můj doktor mi však na to, když jsem tam po půl roce byla však řekl, že ta bolest je teď spojená s tím,že mám trochu vyšší krk,tudíž že mě to bude bolet. Žádnou rehabilitaci či mast kromě veral gelu nedoporučil.

Doufám,že to takto ve zkratce stačí.

Děkuji předem za odpověď.

Xenie25

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele