Téma: Zápach z úst, bolesti v bedrech, břiše, konečníku, endometrióza, neplodnost 33X164/55

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-07-29 23:57:25, odpověď na #15822 ukázat v kontextu reset

Mimo jiné dochází nedostatkem kyslíku a přebytkem odkrvujících katecholaminů z psychovypětí k nestrávení potravy a hnilobné plyny pak dělají problémy. RK aplikujte rozstřikovačem do úst a krku 4-10xD dle potřeby. 12K 1 lžička do dvou deci teplé vody 10-15 min. před jídlem 3xD, OKH+EVE ½+1/2 lžíce 3xD s jídly JK 1 lžička do deci vody a tím zapít DologranJ 1 lžička 3xD po jídle REK+GK 1+2 lžičky do dvou deci vody 3xD mimo jídla. Páteř masírovat směrem k hlavě MO 2xD. Bez kyslíku to ale fungovat nebude, takže Novpoklony 15-20, ZLZ, Zadbalon, posilovací cviky ke zpevnění břišních svalů a svalů pánevního dna 2xD, Sif6 10-25 min. 2-3xD navečer dynamické pohybové aktivity 60-90 min. Co nejdříve se objednejte k panu Vrškovi a pak za mnou do osobní poradny.

Více viz obecné zpracování: Překyselení organismu

nevim 2012-07-27 11:04:02 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
měla bych dotaz ohledně zápachu z úst. Tento problém už me trápí řadu let (přesněji asi 20). Asi od 15 let mě trápí silný zápach z úst, kdy žvýkačky a nic podobného vůbec nepomůže. Myslela jsem, jestli to není od zubů, ale zubařka mi řekla, že mam zuby v pořadku. Tak me teda napadlo,že to bude zrejme z žaludku? Zápach je mnohem silnějsí, když jsem nachlazena (škrábaní v krku, angína a pod.), take po poziti urcitych potravin nebo napoju (např. mléko, kyselé věci, trpké věci). Už nevím, co s tím mam dělat, je mi strašně trapně, když musím na nekoho mluvit, neustale si zakryvam usta rukou.
Je mi 33 let, váha 55 kg, výška 164 cm. Mám sedavé zaměstnání, nijak se v práci nehýbu, vubec nesportuji, mam velké stresy (s matkou), časté bolesti v bedrech s tím, že to někdy i vystřeluje až do nohy, také křeče, které začnou někde v břichu a končí křečí v konečníku...při té křeci v konečníku mi je vetsinou na omdleni a na zvraceni. Plus me trapi endometrioza + nemoznost otehotnet (ale to uz jsem na vasich strankach o tomhle neco cetla). Tohle vse pripisuji jen proto, at vite o me osobe trosku vice, je mozne, ze neco s tím zapachem z ust muze souviset...muze take souviset vsechno se vsim.
Dekuji předem za odpoved.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele