Téma: Přechod, potíže s páteří, migrény, bolesti nohou, křeče po jídle, haluxy, akné, pigment. skvrny, únava, deprese, beznaděj 54X165/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-08-16 05:23:28, odpověď na #15867 ukázat v kontextu reset

I vám se asi bortí vaziva a páteř. Objednejte k panu Vrškovi alespoň na hodinu a pak za mnou do poradny. Do té doby OKH+ EVE 1/2+1/2 lžíce s jídly 3xD, VK+12K 1+1 lžička do dvou deci vlažné vody 10-15 min. před jídly 3xD po jídle, AK+MK 1+1 lžička do 2-3 dcl vody 2-3xD mimo jídla + Q10P. Zvládnete-li to, tak i na noc Křem+NK 1 lžíce + 1ml do 2 dcl vody + B komplex forte 1 tob. Páteř a postižená místa masírovat K1 a MO+ 1-2xD, Křečáky a nohy místo K1 VXK a potom MO+. Na akné tamponovat REK a RM tence.. Novpoklony 15-20, ZLZ, cvičení hlavou ano, ne, nevím 3xD, Sif6 6-10 min. podle možností každé dvě hodiny. Na spaní kulich a stáhnout až po bradu. 2xD DMAE a SAME.

Více viz obecné zpracování: Přechod

Jarkama 2012-08-09 15:35:23 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
můžete mi prosím poradit, jak prokombinovat Vaše výrobky pro léčbu mých neduhů ?
Je mi 54 let (výška165 cm, váha 60 kg), pracuji v účtárně – sedím 8 hodin u PC v dost stresujícím prostředí většinou v průvanu (nelze se domluvit s kolegyněmi).
Před 4 roky jsem byla na operaci dělohy a vaječníků. Nemohla jsem hormonální léčbu ( mám prolaps srdeční chlopně ), tak jsem se potýkala s mnoha návaly ve dne i v noci (kolem 35). Nezabíraly potravinové doplňky ( sarapis … mám alergii na med ), až trochu pomohl kotvičník, ale jak ho přestanu brát, návaly se vrátí v plné síle.
Po operaci se zhoršily problémy s páteří krční, hrudní, bederní, migrény, bolesti nohou.
Zhoršily se vnitřní hemeroidy, které mám po porodech, objevily se potíže s trávením ( plynatost, křeče po jídle), zvětšily se mi klouby u palců na nohou ( haluxy ), nemohu už skoro sehnat obuv, do které bych se vešla. Potírala jsem klouby celíkem a přikládala horkou cibuli, bohužel bezvýsledně.
Od puberty mě trápí akné, přidaly se pigmentové skvrny. Cítím se strašně unavená a bez nálady, zhoršují se deprese a stavy beznaděje ( byla jsem „nervák“ vždycky ), ale teď už si moc nevím rady.
Děkuji za trpělivost a přeji hezký den

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele