Téma: Žíly křečové, atopický ekzém, v těhotenství hrozné zhoršení 34X163/58

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-08-26 23:52:15, odpověď na #15891 ukázat v kontextu reset

Je nejvyšší čas začít s dlouhodobou řádnou detoxikací. Játra nestíhají detoxikovat odpadní látky a problémy se hromadí a narůstají. Více si pročtěte zde: http://www.dedekkorenar.cz/clanky/o-zdravotnich-souvislostech/jon-a-starnuti-aneb-proc-musime-zemrit-a-jak.html http://www.dedekkorenar.cz/clanky/detoxikace-a-omlazeni/detoxikace.html OKH+EVE ½+1/2 lžíce s jídly 3xD JK+CK 1+1 lžička do dvou deci vody 3xD po jídle + DologranJ 1 lžička MK+GK 1+1 lžička do dvou deci vody 3xD mimo jídla (lze přidat GH 1 lžíci) + MobiVen Micro 1tbl. Nohy jemně masírujte VXK (vždy směrem k srdci a nahoru až k tříselným lymf. uzlinám) 3xD, na noc ještě MO. Narovnat se, vyprsit. Novpoklony 5-10 každé dvě hodiny (prokrvení končetin, zmírnění otoku), ZLZ, cvičení hlavou ano, ne, nevím. Navečer procházka nejméně 1 hodinu (nejlépe dvě). Sif6 8-20 min. 2-4xD. Doporučuji objednat se k panu Vrškovi, protože to rovněž odpovídá zablokované páteři (krční a bederní.

Více viz obecné zpracování: Jaterní poruchy (Jaterní nedostatečnost)Křečové žíly, otoky nohou 

Křečové žíly 2012-08-20 14:25:59 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
dnes jsem v počítači při pátrání o křečových žílách našla Vaše stránky, které na mě zapůsobily a budu ráda za Vaši radu. Tak si říkám jestli to společně všechno nesouvisí. Před rokem mi zjistili štítnou žlázu, kam mě poslala doktorka z kožního, odjakživa mám atopický ekzém, v těhotenství hrozné zhoršení a nyní po dvou dětech a ukončení mateřské je vše v normě (chronický zánět štítné žlázy, jsem na hraně, až hranu překročím, tak budu mít sníženou funkci štítné žlázy, zatím beru EUTHYROX, aby se mi nezvětšovala, prý..). Před půl rokem mi byly předepsány brýle, půl dioptrie,cilindr. Před třemi měsíci se mi udělaly ,,pytle pod očima", což mě dost trápí. Před měsícem mě začali bolet žíly na nohách alespoň mám ten pocit a mám nohy jak konve,žíly jsou více viditelné než dříve,v rodině nikdo nemá. V lékárně jsem si koupila na radu známé lékárnice DIOHES a vitmíny Vápník,hořčík,zinek. Moc by mě zajímal Váš názor, zda to vše může společně souviset a radu jak na to, jak to ukočírovat a zvládnout aby se to nezhoršovalo. Je mi 34 let, nadváhu nemám. Přiměřeně sportuji. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Ještě jednou dobrý den,
bohužel až dnes jsem si všimla Vašich pokynů co je potřeba vše napsat, tak doplňuji můj dotaz ze včerejška - Křečové žíly včera 14:25.
Výška 163, váha 58, zaměstnání sedavé - kancelář ale čtvrt až půl pracovní doby pochůzky, takže střídavě.
Ještě chci doplnit, že když je velké teplo tak mi otékají ruce, nohy zatím ne.
Děkuji

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele