Téma: Potrat zamlklý 33X164/60

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-09-17 19:10:18, odpověď na #15956 ukázat v kontextu reset

To bylo porucho prokrvení o blokády bederky. V takovém případě je to obvykle posichrováno transvitalitou nebo alespoň docházkami do poradny. Pana Vrška vřele doporučuji. Začít viz neplodnost v chorobách a také si počtěte http://www.dedekkorenar.cz/clanky/o-zdravotnich-souvislostech/perspektivnim-maminkam-v090331.html a http://www.dedekkorenar.cz/clanky/detoxikace-a-omlazeni/detoxikace-v090512.html



Více viz obecné zpracování: Neplodnost ženskáDetoxikace


plamínek 2012-09-13 11:00:51 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
zdraví plamínek (žena, 33 let, 60 kg, 164 cm, zaměstnání v laboratoři: někdy sedavé před PC a někdy hektické kmitání). Snažím se oklepat z potratu a z kyretáže, bylo to moje první těhotenství a plod se přestal vyvíjet cca v 10. týdnu těhotenství. Od 8. týdne těhotenství jsem byla kvůli nevolnostem na neschopence, tehdy 1. ultrazvuk a vše v pořádku. Další ultrazvuk = ledová sprcha. Doktoři po 1. potratu nepátrají po příčině a já jsem už přestala pátrat, páč to k ničemu nevedlo. Nekouřím, nepiju pančovaný alkohol, občas stresuju, ale snažím se to prodýchat. Mohl byste mi, pane Nový, poradit, co dál? Strach, že se bude potrat opakovat je veliký, slzy tečou. Zvažuji ruce pana Vrška, od pondělka popíjím Vaši malinovou a chmelovou směs. Na začátku těhotenství jsem mazala břicho měsíčkovým olejem. Jinak moje matka bez potratu a 2 děti. Matka mého přítele potrat až po prvním dítěti, pak donosila druhé. Možná ještě 1 důležitá věc - v roce 2010 jsem byla léčena ATB na boreliózu, v těhotenství v krvi stále protilátky, ale gynekolog tvrdí, že to je prodělaná infekce a ne akutní, takže by to nemělo mít vliv na těhotenství. Jinak se cítím zdravá, jen lupání snad ve všech kloubech a nejvíc v krční páteři.
A na závěr bych Vám chtěla pochválit kostivalové mazání, je to výborné a nenahraditelné a furt ho mám doma (pro jistotu).
Děkuji za případnou pomoc a přeji pěkné dny.
Plamínek

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele