Téma: Štítná žláza, uzliny, problémy s ušima 37X158/58

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-10-10 16:32:56, odpověď na #16045 ukázat v kontextu reset

Uši vytírat MO+ na vatičce, popřípadě napřed kápnout RK. MO+ rovněž mazat uzliny, krk, krční páteř a šíji. Oblast stále zateplovat. CK+TK 2+1 lžička do 2,5 dcl vody 3xD mimo jídla. Narovnat se, vyprsit, dýchat, hlavu jako královna, nenosit podpatky. Novpoklony 15-20, ZLZ 3xD, cvičení hlavou ano, ne nevím 3x. Na noc kulich a stáhnout až po bradu. Objednat se k panu Vrškovi a pak případně za mnou do poradny.



Více viz obecné zpracování: Štítná žláza obecně


Brebruna 2012-10-09 11:31:46 ukázat v kontextu reset

Dobrý den.Od ledna jsem měla problém s ušima-zánět zvukovodu,zalehnutí ucha...při tomto problému se z ORL poslali na vyšetření krku,kde mi zjistili uzliny ve štítné žláze.Léky zatím neberu-prý to mám přesně na rozhraní,jen mám vysoké protilátky.Nicméně chodím na kontrolu - sono,pan doktor už zmínil operaci/pokud se budou zvětšovat,čehož já se strašně bojím).
Mám za sebou elektroléčbu a fyzioterapii-kvůli krční páteři-to pomohlo na ty uši.Navíc jsem si nahmatala ještě uzlinu pod pravým uchem-už jsem s tím byla na kontrolu,prý je to nějaká reaktivní,která reaguje na nachlazení apod.Ale má se to hlídat.Ted jsem dobrala dle čísnké medicíny hořec.Prosím je něco na ty uzliny?Pročítala jsem vaše stránky a padl mi do oka měsíčkový olej,jaké s ním jsou zkušenosti?
Jinak věc 37,váha 58,výška 158_děkuji moc za odpověd

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele