Téma: Průjem, bolest žaludku a břicha po špatném jídle 60X160/70

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-10-15 01:57:13, odpověď na #16055 ukázat v kontextu reset

Váš postup je správný. „Utrejch“ se má vypít najednou hlavně proto, že po zjištění strašlivé chuti, už ho nikdo do vás nedostane, a taky proto, že dubovky velmi rychle oxidují a ztrácejí na účinnosti. Upíjet to lze, ale za 5 minut to má být uvnitř... 12K doporučuji 1 lžičku před jídlem 10-15 min., v případě obtíží podle druhu 2-1/2 lžičky po jídle dohromady s JK 1 lžička a do vlažné vody. V případě, že vás pálí žáha ½ lžičky (více naředit) až 3 deci vlažné vody a popíjet. (lze nakombinovat s REK) Zadbalon je vaší záchranou, protože máte blokádu Th10/11. - 4-6xD půlminutu. Páteř a břicho jemně mazat MO+ v nahrberném sedě masážní koulí nebo panem Vrškem. ZLZ 2-4xD. Na nějaký čas výrazně omezit jídla + Biopron 9 3xD a potom od 17 hodin do rána nejíst vůbec.



Více viz obecné zpracování: Průjem akutní,  Infekce celková


Anuš 2012-10-13 10:51:01 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
od pondělí mi není dobře. V neděli jsem si dala v restauraci candáta. Přestože se mi hned první sousto zdálo trochu divné, snědla jsem nakonec celou porci i s dušenou zeleninou.
V pondělí odpoledne jsem už měla průjem a trochu mi bolel žaludek. Nevím, ale nějak si to dávám do souvislosti s tím candátem. V úterý jsem ještě měla průjem. Hned v pondělí jsem nasadila před každým jídlem Vaši zeměžlučovou směs. Ve středu a ve čtvrtek jsem již průjem neměla, ale břicho a žaludek (možná i žlučník), hlavně kolem pasu, mně občas bolel a měla jsem pocit, že mám teplotu, což teploměr nepotvrdil. V pátek jsem dostala opět průjem. V noci jsem si dala trochu dubovek do čaje a chystám se na ten Váš "utrejch" s kuchyňskou solí a dubovkama, ale mám strach to vypít najednou, bojím se reakce mého žaludku. I po zeměžlučové směsi samotné mně někdy pálí žáha. Pomůže ta směs i když si jí budu postupně upíjet? Nebo mi poradíte něco jiného?
Nevím, možná je to infekční, ale nikdo v mém okolí průjem nemá.
Od pondělí mám opatrovat vnoučka, tak potřebuji být fit, hlavně abych ho nenakazila.
Předem moc děkuji za radu.
Anna, 60 let/70 kg, 160 cm, účetní

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele