Téma: Vlasy řídké, nehezké 46X162/75

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-10-22 03:10:06, odpověď na #16076 ukázat v kontextu reset

Přidušení organizmu psychovypětím mimo jiné způsobí špatnou detoxikaci škodlivin v játrech, což se projevuje různým způsobem, u vás zřejmě i kvalitou vlasů. Tím, že se tímto tak trápíte, vlastně zároveň vlasům škodíte stresovými hormony s nadbytkem uvolněných lipidů blokujících kapiláry. Což se nyní změní, vaší platbou za odpověď neustálým úsměvem na sebe i okolí... Do vlasové pokožky jemně vmasírujte VVM 2xT a 2xT VK nebo odvar z kopřiv. Pokračujte v detoxikačním programu OKH + EVE 1/2+1/2 lžíce 3xD s jídly JK 1 lžička do deci vody 3xD po jídle + DologranJ 1 lžička, CK + GK 1 + 2 lžičky do 2 dcl vody + Q10P 2 tob. 3xD. Na noc Křem 1 lžíce do deci vody + B komplex forte 1 tbl. Na noc kulich a stáhnou až po bradu. Od 17 hod. nejíst, navečer dynamické pohybové aktivity 60-120 min. Narovnat se, vyprsit a dýchat. Nenosit podpatky. Novpoklony 15-20, ZLZ 3xD. Sif6 8-15 min. 3xD. Omezit cukr a sladké, bílou mouku, barevně změněné potraviny, margaríny, taveňáky, Ečka. Nebylo by od věci objednat se k panu Vrškovi a pak za mnou do poradny.

Více viz obecné zpracování: DetoxikaceStres nepřiměřený

Barče 2012-10-17 23:47:21 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
je mi 46, 162cm, 75kg, polosedavé zaměstnání.
Nemám hezké vlasy a trápí mě to - zkoušela jsem všechno možné - vitamíny, minerály, šampony, kopřivy, Tymiánovou směs...dlouhodbě užívám Vaši Ostropestřcovou směs a Borůvkovou.
Když mám konečně pocit, že mi vlasy trochu zhoustly, jakoby to slyšely a zas jich spousta vypadne - nejřidší jsou samozřejmě na temeni, kde je to nejvíc vidět .
Mám za sebou hodně stresující období s velkými životními zkouškami a zklamáními (ale vlasy jsem neměla hezké ani předtím) a protože dělám různé změny, chci se prostě i sama sobě líbit...už jsem si se spoustou změn na sobě docela poradila, ale ty vlasy mi nejdou. A přitom jsou tak hodně symbolem ženskosti...potřebovala ybch to podpořit
Od čeho je mám takové nekvalitní? A co s tím?
Děkuju moc.
P.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele