Téma: Kopřivka, alergie 37X175/70

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-11-18 00:36:23, odpověď na #16177 ukázat v kontextu reset

CK 2 lžičky do 2 dcl vody a 4-5xD pít mimo jídla. K tomu Q10 a Panthenol. JK 2 lžičky do 1,5 dcl vody pít po jídlech a tím zapít vápník nebo dolomit OKH 1/2-1 lžíce do jídel 2-3xD. Sifon6 4xD dýchat 10-20 minut. NE: cukr, margaríny, smaženiny, mléko, marmelády, bílou mouku, koření, E, konzervanty, uzeniny, taveňáky, Mýt se jedině naším tekutým mýdlem a v něm i prát. Zevně lze na mokvavých a silně pálících lokalitach tampomovat RK, klidnější lokality REK. Sluníčko nebo klasické žárovky (výbojky a zářivky ne) posvítiti na nahatou figuru dle možnosti - udělejte si doma léto. Chce to hodně čerstvého vzduchu.

Více viz obecné zpracování: Alergie respirační

Olga B. 2012-11-17 12:47:45 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,
chtěla bych Vás poprosit, jestli byste mi dokázala poradit co dělat s chronickou kopřivkou.

V pondělí jsem se osypala (nejspíš reakce na náplastě nicorette-nic jiného, nového jsen nedělala. Žádný nový prací prostředek, aviváž, čistící pr., krém...nic) a od té doby se můžu zbláznit.

Příšerně to svědí a pořád se mi to vrací. Pořád se klepu, jak to svědí a měla jsem z toho i zimnici. Mám to od prstů u nohou až po obličej!

Od pondělí dostávám antihistaminikum a od čt.kortikoidy. Oboje funguje jen po dobu cca 4-6hod., že mě to zachrání od šíleného svědění a dostatečně oblbne tak, že nejsem schopná normálně fungovat. Pak se to, ale vrátí v plné intenzitě, jako bych to neléčila.
Už nevím co s tím.
Děkuji moc za odpověď Olga B.

37 let, 175cm, 70kg, na mateřské- zaměstnání stresující

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele