Téma: Oči zanícené, řezavá bolest, puchýř 40X167/67

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2012-12-07 20:01:45, odpověď na #16277 ukázat v kontextu reset

Lahvičku s dubovkami jako lízátko, to vyjde levně, protože uzávěr vydrží prosté lízání asi 2 roky a lahvička sama asi 100 let. Faktem, je že etiketa bude asi zkrmena do týdne. Přijďte si na výstavu zakoupit polarizační brýle a OKH v akci. K pití pPPK nebo PPK a TK mimo jídla se špetkou vitC100; po jídlech JK a GK. Na spaní kulicha až po bradu. Asi by pomohla i GY 4xD 2 tobolky. A k tomu OKH bych do jídel přidával i stejně Eve. Na spaní Křem 1 lžíce do 2 dcl vody a do toho 1 ml NK a k tomu B komplex forte.

Více viz obecné zpracování: Oční problémyOpar pásový

oli 2012-12-06 22:54:51 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer pane Nový!
Předem děkuji za dubovky - úžasný to vynález, který se osvědčil v naší rodině natolik, že musí mít každý svojí lahvičku a 2-letý syn jí vyžaduje také. Kdykoli se jí zmocní ocucává jí jako lízátko, šklebí se a říká dobrý.
Prosím o radu: Mám zanícené obě oči, když se mi to podobné stalo před půl rokem, tak mi na očním řekli, že to je pásový opar.( tenkrát to bylo podstatně větší). Antb. jsem nechtěla, kojila jsem a vyřešilo se to Zoviraxem.
Teď jsem ve stádiu, že mám levé oko s řezavou bolestí a začervenalé, vodnatý puchýř. Pravé je lepší, ale také ne zdravé.
Jsem na mateřské, 67 kg, výška 167cm, 40 let.
Dělala jsem si obklady ze světlíkové vody, pěkně to pálilo,
a někdy potírala měsíčkovým olejem.
Je pravda, že se denně maluji a asi tomu to nepřispívá,
ale nechci děsit okolí a ani sebe. Poradte mi prosím Olina

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele