Téma: Rakovinné buňky v děloze 82X156/68

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-01-09 23:25:41, odpověď na #16391 ukázat v kontextu reset

12K 1 lžička do 1-1,5 dcl vlažné nebo teplé vody 5-10 min. před jídlem a také kdykoliv začnou uvedené žaludeční potíže. S tím MO+ bych nedával šťávu, ale RO 3:1 1-2 lžičky 2-6xD (při nevolnosti zapít 12K) LPK + Glucamedic 1/2 + 1/2 lžíce do 2-2,5 dcl vody 3xD mimo jídla a k tomu Q10P MO+ mazat břicho po směru hod. ručiček. Masírovat páteř MO směrem k hlavě Sif6 5 min každou hodinu. Snažte se jí přimět ke každodenním procházkám a pohybu. S tou sodou opatrně. Raději zelenou zeleninu. Sanogel 1 lžíce do 2 dcl vody a pít na noc + 1/2 ml NK + 1 tableta B komlex forte



Více viz obecné zpracování: Rakovina ženského spodku, pohlavních orgánů, či rakovina obecně


Anuš 2013-01-07 21:04:03 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer pane Nový,
moc prosím o radu pro mojí maminku - 82 let, 156 cm, 68 kg. Klidový tep nevím.
Asi týden před vánocemi začala krvácet z dělohy a hned 3. ledna jí dělali kyretáž. Dnes jsem pro ni byla na gynekologii a pan primář mi sdělil, že při cytologii jí našli v děloze rakovinné buňky, že tam má malý útvar a objednávají jí do Plzně na předoperační vyšetření, kde by jí měli vzít dělohu a vaječníky. Mám o ni strach. Sice je maminka velice vitální (její maminka se dožila 94 let), ale léčí se již dlouhé roky s vysokým krevním tlakem, asi 12 let brala Warfarin, teď jí ho vysadili, před rokem byla na zákroku se štítnou žlázou, pila radioaktivní jód, který jí činnost žlázy natolik "srovnal", že mohla přestat brát léky. Prosím, mohl byste mi poradit co nejjednodušší bylinou léčbu, vzhledem k množství léků, které bere? Začala jsem jí dávat tymiánovou a malinovou směs, ale nemůže velké množství, protože jí to způsobuje problémy se žaludkem (před několika lety měla vřídky na jícnu a stále se jí problémy opakují ( říhání, pocit na zvracení, reflux). Nevím, jestli bych jí mohla do tohoto nápoje přimíchat trochu jedlé sody, aby jí tolik nepřekyseloval žaludek. Teď jsem jí ještě namíchala rakytníkovou šťávu s měsíčkovým olejem. Nebo co se dá ještě dělat?
P.S. Maminka o diagnóze neví, a ani lékař jí to zatím neřekl. Myslím si, že by to její stav dost zhoršilo, je založením spíše pesimista.
Předem moc děkuji a odměnu zítra pošlu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele