Téma: Kvasinky, špatné vlasy, klouby, bolesti svalů, únava, chuť na sladké 21X175/65

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-01-26 22:54:19, odpověď na #16470 ukázat v kontextu reset

Výrobky jste vybrala správně. Je zapotřebí ještě srovnat páteř a přidat nejméně dvojnásobek dýchání. (chuť na sladké se objevuje vždy s nedostatkem kyslíku – cukr nahraďte Sif6 20 min. nebo lépe cvičením se zadýcháním nebo se naštvěte na cokoliv nebo zalezte na 20 minut pod deku na gauč a na hlavu až po bradu dejte černý kulich) Až budete mít možnost ,tak přidat OKH + EVE ½ + ½ lžíce s jídly 3xD JK 2 lžičky do 2 dcl vody 3xD po jídle GK + VK 2+1 lžička do 2 dcl vody 3xD pít mimo jídla Na výtoky RK 2-4 ml ředěné těsně před použitím 1:4 aplikujte do pochvy 1-2xD, asi hodinu nato MO+ 2 ml (inj. stř. + násadec), před případnou erotickou činností vždy i na pána Na dvě hodiny sezení 20 Novpoklon + ZLZ nebo SIF6 15 min. Navečer dynamické sportovní aktivity 60-120 min. Na spaní kulich a stáhnout až po bradu. Nejíst cukr, omezit bílou mouku, margaríny, ostrá jídla, omezit smažené pokrmy apod.

Více viz obecné zpracování: Kvasinková nákaza

eaoa 2013-01-25 16:12:32 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

jiz 2 tydny se stravuji podle protikvasinkove diety, ale chtela bych tomu nejak pomoci vasimi vyrobky, konkretne mam k dispozici sifon6, malinovou, chmelovou a ostropestrecovou smes, mesickovy olej a dubove kapky. vic si toho ted bohuzel nemuzu poridit, protoze jsem v zahranici. Tak jsem se chtela zeptat jak konkretne mi tyto věci mohou pomoct, popř. jestli je neco, co bych ted nemela uzivat nebo uzivat jinym zpusobem než dělám, popř2. jakykoliv jiny napad na kvasinky...

Me problemy tahnouci se s kandidozou trvaji jiz nekolik let, na prvnim miste to bylo dlouhodobe, temer nelecitelne akne (jiz "vyleceno" nebo spis vysušeno doktory), spatne vlasy (lupy, padání) a pozdeji i spatne klouby (po ukonceni zav. sportu), bolesti svalu, neprimerena a neustala unava, nechut a pesimismus, nizke libido, vytok a nepredstavitelna chut na sladke.

Momentalne piji chmelovou 2xD, malinovou 3xD a ostropestrecovou 2xD, 1 lzicka mesickoveho oleje se snidani, chmelovou na vlasy pred umytim a chystam se na sifon6.

21 let, 175 cm, 65 kg, BMI 21,2, student

Děkuji za vaše rady

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele