Téma: Zelený čaj - správná příprava

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-02-11 00:48:58, odpověď na #16525 ukázat v kontextu reset

Vyloučí se nežádoucí množství tříslovin, které zatěžují trávení a játra.

JarkaV. 2013-02-06 10:28:03 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, k přípravě zeleného čaje se všude uvádí zalít vodou o teplotě 70-80st.C, 2-3 min louhovat a pak přecedit. Nevíte prosím, co se stane, když čaj nepřecedím? Vím, že je takový čaj na chuť více nahořklý, ale to by mi nevadilo. Obávám se jen, zda bez zcezení neobsahuje něco škodlivého.
Děkuji
JarkaV.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele