Téma: Štítná žláza, špatné výsledky v těhotenství 27X171/56

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-02-14 22:37:58, odpověď na #16558 ukázat v kontextu reset

Naprostá většina poruch štítné žlázy souvisí s blokacemi krční páteře při špatném držení hlavy. Doporučuji masáž šíje panem Bílým Havranem, který jako jeden z mála umí masírovat i skaleny (tím myslím svaly, ne promile v krvi). Ostatně u gravidních se hodnoty šž chovají velmi nestabilně a podle mého laického názoru je šuplíkování hodnot bez patologických nálezů alibi lékaře. Ale nemůžete ode mne chtít, abych vám radil něco iného než lekař, který vás pošle do lekárny pro lek. I já vám přeji při používání vlastní myslivny mnoho úspěchů. Narovnat se, vyprsit, hlavu nosit jako královna. OKH ½ - 1 lžíci s jídly 2-3xD JK 1 lžička do 1 dcl vody 3xD po jídle + Dologran J 1/2 lžičky + kys. listová 0,4 mg 1 tbl. Při nevolnosti 12K ½ - 1 lžička do 1-2 dcl vody pít po douškách GK 2 lžičky do 1,5-2 dcl vody 3-4xD mimo jídla Šíji masírovat K1 a potom MO+, zateplovat ve dne v noci Novpoklony, cvičení hlavou ano ne nevím, po každé hodině sezení, střídavě Sif6 8-12 min. Na noc kulich a stáhnout po bradu

Více viz obecné zpracování: Štítná žláza obecně

Pampelis 2013-02-12 21:50:23 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,

Jmenuji se Linda, jsem ve 13 týdnu těhotenství a zjistili mi problém se štítnou žlázou naměřili mi TSH 6,8, dnes jsem byla na ultrazvuku a vyšetření krve, na ultrazvuku bylo vše v pořádku. Doktor mi předepsal Letrox 50 půlku denně aniž by měl výsledky. Zítra mám zavolat o výsledky že mi dávku upraví..Prášky nemám ráda, nikdy jsem žádné nebrala tak se chci zeptat jestli je to nutné je brát. Jde mi hlavně o zdraví miminka, kdyby šlo o mě tak tam ten recept rovnou hodím do koše. Ale nechci experimentovat na jeho zdraví. Dozvěděla jsem se že by to šlo vyléčit možná Kručinou Barvířskou, nemáte s tím zkušenost? nebo doporučil by jste něco jiného jako náhradu za Letrox?

Je mi 27 let, jsem 171 cm vysoká vážím 56 kilo. Zaměstnaná jsem jako stavební projektantka, sedím za počítačem, toto zaměstnání není stresující.

Děkuji za odpověď a přeji mnoho úspěchů

Linda

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele