Téma: Krev v moči, vážné vedlejší účinky ATB 37X?/90

Celkem 3 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-03-13 01:44:25, odpověď na #16654 ukázat v kontextu reset

LPPK 1 lžíce do 2-3 dcl vody + 1 tbl. jedlé sody 4xD mimo jídla a mimo jiné prostředky (po dobu krve v moči nebo zánětu + týden) LVK + TK 3+2 lžičky do 2-3 dcl vody 3xD mimo jídla i hodinu mimo LPPK (dlouhodoběji) OO-KH 1/2-1 lžíce s jídly2- 3xD JK 2 lžičky do 2 dcl vody 3xD po jídle Záda nahrbená u stolu masírovat MO (od zadku ke lbi), oblast ledvin neustále zateplovat ve dne v noci (bederní pás nebo Nokilt) Cvičit pohyby bederní páteří nebo břišní tance 10xD minutu Novpoklony 5-10 + ZLZ každé dvě hodiny, nebo střídavě Sif6 5-10 min. Navečer dlouhé procházky 60-120 min., od 17 hod. už nic nejíst. Zadbalon 4xD minutu V osobní poradně bychom si tohio asi řekli víc...!



Více viz obecné zpracování: Krev v moči


Břetislav Nový 2013-03-13 01:44:22, odpověď na #16654 ukázat v kontextu reset

LPPK 1 lžíce do 2-3 dcl vody + 1 tbl. jedlé sody 4xD mimo jídla a mimo jiné prostředky (po dobu krve v moči nebo zánětu + týden) LVK + TK 3+2 lžičky do 2-3 dcl vody 3xD mimo jídla i hodinu mimo LPPK (dlouhodoběji) OKH 1/2-1 lžíce s jídly2- 3xD JK 2 lžičky do 2 dcl vody 3xD po jídle Záda nahrbená u stolu masírovat MO (od zadku ke lbi), oblast ledvin neustále zateplovat ve dne v noci (bederní pás nebo Nokilt) Cvičit pohyby bederní páteří nebo břišní tance 10xD minutu Novpoklony 5-10 + ZLZ každé dvě hodiny, nebo střídavě Sif6 5-10 min. Navečer dlouhé procházky 60-120 min., od 17 hod. už nic nejíst. Zadbalon 4xD minutu V osobní poradně bychom si tohio asi řekli víc...!

jassi 2013-03-11 23:08:39 ukázat v kontextu reset

Dobry den
Chtela bych poprosit o radu jake bylinky -pripravky by jste mi doporucil.
Muj dotaz bude delsi.Bydlim v zahranici a je tady dosti problem s cekaci dobou se dostat na ultrazvuk.Je mi 37 a za posledni pul rok jsem pribrala 14kg. Momentalni vahu mam tedy vysokou 90kg (nabrano z 68kg za dva roky).Asi pred 3 tydny jsem zacla mit velke bolesti zubu,po rozvrtani mi uplne otekla cela strana tvare ,takze dalsi den mi byly nasazeny dvoje atibiotika,to bylo v utery.Jedny se jmenovaly Metronidazole 500g - 3x denne a dalsi si jiz nepamatuji nazev,mam dojem neco s koncovkou cyklin 400g. - 4x denne. Hodinu po te co jsem je vzala prvni (nevim jestli to byla nahoda),mi zacly velke bolesti v zadech,cela pulka zad,od prostredku a sly az k lopatkam az se mi udelalo nevolno a musela jsem si lehnout a po chvili to preslo.Pokracovala jsem v lecbe antibiotik.Mela jsem velke bolesti zubu tak jsem do toho brala jeste Ibalgin.Ve stredu mi zacly opet bolesti zad,nevolnost,zimnice a prujem,ktery sel divne citit a teplota.Musim podotknout,ze vsechny potize co jsem mela byly napsany jako nezadouci ucinky antibiotik. Jela jsem tedy ve stredu vecer na pohotovost a tam mi vzali moc a dle testovaciho prouzku zjistili krev v moci 2+ a rekli mi,ze mam radeji vysadit jedny antibiotika Metronidazol.Takze od cvrtku rana jsem brala jen ty druhe atibiotika a misto ibalginu jsem brala panadol,protoze me ty zada bolely celou noc a po panadolu to vzdy po dobu 6 hodin prestalo.Ve ctvrtek vecer byly ty bolesti tak velke,ze mi slo dosti silne do mdlob,zvraceni,prujem,zimnice horecka.Tak jsem si vzala dalsi dva panadoly a vysadila i ty druhe antibiotika.Rano jsem mela strasne skaredou moc,kalnou,hnedou(po chvilce stani jakoby v ni bylo rozmichany hnedy prasek) a dle prouzku pani doktorky krev 3+ a bilkovinu.Takze hned i po tech dalsich vysazenych antibiotikach-od patku jsem uz temer bolesti nemela jen mirne na par minut v noci.A rano jiz moc vypadala lepe,ale plavaly v ni bile malinke nitky(vlocky). Od nedele me uz nic nebolelo .Ted uz nemam zadne potize.Moc uz je uplne cista bez bilych vlocek,bez bilkoviny a ma normalni barvu zarive zlutou,pruzracnou,ale mam stale krev moci 2+ dle testovacich prouzku!Kultivace byla negativni a krevni odbery na ledviny v norme.Tak bych se chtela zeptat co si o tom myslite a co bych si mela zakoupit na uzivani.Mam velky strach z te krve v moci dle cteni z internetu.

Dekuji moc

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele