Téma: Oteklá rudá tvář 52X

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-04-24 02:47:08, odpověď na #16848 ukázat v kontextu reset

(0) Postižená místa (kromě očí a blízko nich) tamponovat RK a mazat tence RM-BS OKH + EVE 1+1 lžíce s jídly 3xD JK 3 ml do decky vody 3xD po jídle + Dologran J 1 lžička TK + LPK + GK 1+1+1 lžička do 3 dcl vody mimo jídla + Q10P + GY 2 tob. 4xD Na noc Křem 1 lžíce do dvoudecky vody + B komplex forte 1 tbl. + NK 1/2 ml Novpoklony 4xD 6-15 Sif6 3xD 10-20 minut Zadbalon 4xD minutu Na spaní tmavý kulich a stáhnout po bradu Kdyby to bylo málo, tak přidat CDS

Více viz obecné zpracování: Ekzémy ostatní a plísňové

benis 2013-04-18 09:00:48 ukázat v kontextu reset

Dobrý den.
V únoru jsem prodělala po mnoha letech bakteriální virózu s těžkým průběhem.ORLař mi nasadil Duomox.Po 4 dnech jsem ho vyhodila, protože mě svědilo celé tělo.NIKDY dosud žádné alergie na pyly ani léky jsem neměla. Pravda je, že žádné neberu.Od toho února mám cca jeden týden klid, další týden mi zrudne a pálí celý obličej, na krku rudé svědivé fleky a natečou palčivě oční víčka horní i dolní-nalité vodou, která po několika dnech sloupou suchou kůží a splasknou.Mazala jsem MO,nepomohlo,nyní dermatologické mléko z lékárny excipial,trochu to zklidní /kdysi zabíralo dceři na atopic.ex./.Jinak nevím,co by to mohlo být.Napadá mě jen ten Duomox-příbalový leták vyzněl příšerně,ale že by to přetrvávalo až dosud? Jak to svinstvo ATBiotické vyhnat z těla po 2 měsících?.Nebo že by nějaká získaná alergie jsa od Vánoc čerstvě v menopauze?
Hodně to svědí,pálí,lámu si s tím hlavu a prosím laskavě i o Vaše zalámání. Moc děkuji,usmívám se na Vás i na svůj nateklý fialový obličej.
52 let, žena, fyzicky aktivní, zdravý živ. styl,OOKH - čištěníjater, sifon,zadbalon,výrobky DK atd.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele