Téma: Zánět pod zubním implantátem 54X168/67

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-05-05 03:53:56, odpověď na #16908 ukázat v kontextu reset

Lze ještě naplácat na to hustou pastu z Carbofitu a vody 1:1 přes noc. Ráno vypláchnout, (polykání nevadí. MO+ povalovat v ústech 20 min. a pomalu polykat 2xD mimo jídla TK 2 lžičky do 2 dcl vody 3xD mimo jídla Na spaní kulich a stáhnout po bradu Lze aplikovat vícekrát denně Dubovky s propolisem = Zubovky Jako alternativu bych zkusil každou hodinu pročvachtat CDS 50 ppm.



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět zubůParadentóza


aleena 2013-05-04 13:59:45 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
je mi 54 let, výška 168 cm, váha 67 kg. Klidový tep v poslední době (menopauza) - 80. Administrativní sedavé zaměstnání.
Celý život mám problémy se zuby, takže díky paradentoze a zároveň nerovným čelistem pro vyjímatelné zuby řeším toho implantáty.
V roce 2009 mi implantovali v oblasti zubů 5 a 6 vpravo dole dva implantáty, spojené dvěma nalepenými "zuby". Od té doby vzhledem k četným zánětům (hnisavý výtok) u šestého zubu proběhly 3x operace tzv. prohloubení vestibula, z toho 2x laserem. Jinak výplachy kysličníkem i lihem. Nyní (po 4 letech a dlouho po záruce ) z doktora vypadlo, že zub jen asi polovinou plochy drží našroubován v kosti. Asi minimálně o ten jeden implantát se zubem přijdu a ještě se naruší tím vyjmutím kost u toho druhého. Čistím průběžně dubovkami a peroxidem ve stříkačce se zahnutou kanylou, ale až pod zub to nevpravím, jen kolem dásna. Prosím ještě o radu, jestli to ještě zkusit jinak, zub zatím drží pevně a nebolí, prakticky o problému nevím, jen ten výtok hnisu...

Mnohokrát děkuji za odpověď. Alena

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele