Téma: Plísňové onemocnění 46Y180/80

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-10-27 16:59:53, odpověď na #17429 ukázat v kontextu reset

Tamponovat REK, potom vetřít Sinflam nasucho a přetřít RM-BS velmi tence, aby mohla pokožka dýchat. K pití AK + CK 2+2 lžičky do 2-3 dcl vody a kdyby děla, že mu to nechutná, přidejte lžíci GH = pít mimo jídla 2-3xD. Do jídel mu propašujte 2xD lžíci OKH. Klouby mu masírujte směrem k srdci K1 + MO, ale až bude najeden a bude vrnět. Vy sama si berte GK 2 lžičky do 2 dcl vody mimo jídla 2-3xD, MO+ obden do pochvy a do jídel také OKH a po jídlech JK 1 lžička do decky vody 3xD. Vyprste se, podsazujte zadek, nenoste podpatky a udržujte teplé nohy. Dýchejte. Až problémy s klouby zesílí, tak ho dovezte s sebou do osobní poradny. Raději dřív.

Více viz obecné zpracování: Plísně

zdenule 2013-10-23 22:07:32 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový,
chtěla bych Vás poprosit o radu pro mého přítele, který trpí od 20 let plísňovým onemocněním kůže,které se projevuje bílými, různě velkými fleky na kůži.Vždy tento problém řešil hormonálními mastmi a částečně mu plíseň vždy vymizela.
Poslední dobou....kdy si pořídil krytý bazén....a každé odpoledne při slunném počasí tu..." čerpá energii"... se mu plíseň rozšířila na celý hrudník i záda. Odmítá jakoukoli vnitřní léčbu a je přesvědčen,že máte přírodní mazání,které mu tento problém vyřeší....?Co vy na to? Je hodně tvrdohlavý....si myslím....
Je mu 46 let, měří asi 180 a váží 80 kg, podnikatel...urputný! Kromě únavy a občasných problémů s klouby bez zdrav.problémů.
Moc děkuji za odpověď. .......

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele