Téma: Pocit nedostatku kyslíku, nemožnost se dodýchnout 47X164/74

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2013-12-31 05:12:00, odpověď na #17731 ukázat v kontextu reset

To způsobují stresové hormony. Naučte se Ještěrčí dech – tedy každý nádech začnete dovýdechem všeho z plic (například dovýdech, nádech – podržet 2-10 vteřin, povolit = samovolný výdech a znovu dovýdech, nádech....), jinak Novpoklony 5-15 každé 2 hodiny + ZLZ popřípadě Sif6 5-10 min. na noc Křem 1 lžíce do 2 dcl vody + B komplex forte 1 tbl. + NK ½ ml páteř masírovat od zadku ke lbi K1 a následně MO+ 1xD navečer dynamické procházky 60-90 min. na spaní kulich stáhnout po bradu Rozhodně si myslím, že by pomohl pan masér Vršek 775556667



Více viz obecné zpracování: Stres nepřiměřený


PetraVera 2013-12-30 11:24:47 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
mohl byste mi, pane Nový, prosím poradit - před dvěma měsíci mě najednou popadl pocit, že se nernohu pořádně nadýchnout - volně dýchat, jakoby zhluboka. Čím víc jsem se na to soustředila (jinak to nějak nešlo), tím to bylo horší. Po dvou týdnech to odeznělo.
Teď se ten pocit vrátil. Já tedy nevím, jestli je to pocit, nebo doopravdy nějaká funkční záležitost. Uleví se mi, jen když se mi podaří vzdychnout nebo zívnout.
Za poslední dva roky jsem žila v neustálém napětí a stresu, dovršilo se to úmrtím mé dlouhodobě nemocné maminky pár dnů před Vánoci.
Všechno jsem "přežila" bez nějakých léků a hroucení, ale to dýchání mě strašně omezuje a deptá...občas k tomu chytím takovou panickou hrůzu, že by to dýchání mohlo takhle trvat navždycky a že si nedokážu pomoct.
Prosím, mohl byste mi poradit? I kdyby třeba nějaký alopatický lék na to, abych to dýchání nějak uvolnila?
Matně si vzpomínám, že mě to nutilo ke vzdychání v některých obdobích už když jsem byla malá a trápila jsem se...
Dr mi napsala Neurol , jeden jsem si poprvé v životě vzala, ale připadalo mi to ještě horší.
Moc děkuju.
Je mi 47, 164cm, 74kg.
P.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele