Téma: Zánět čelistních dutin, rýma, zhoršený sluch 6X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-01-08 02:57:41, odpověď na #17778 ukázat v kontextu reset

(0) RK aplikovat z rozprašovače do krku 3-10xD, bude nutné za značnéhop řevu i do nosu 1-3xD do ustoupení obtíží. OKH 1 lžičku s jídly 3xD JK 1 ml do deci vody 3xD po jídle GP + TK + PK 1 lžíce + 1+2 lžička do 3-4 dcl vody + dochutit VitC ½ lžičky + Glukopur 1/2 lžíce popíjet po douškách během dne, po vypití namíchat další obličej mazat od kořene nosu MO směrem k uším, na noc lze i obklady na krk pod čelist (na dámskou vložku aplikovat MO 5 ml) Masírovat páteř K1 následně MO Nosit čelenku, šátek i přes den. Na noc tmavý kulich stáhnout pod bradu. vonět kolkolem za studena eukalyptem zakoupit Solnou jeskyni do ložnice

Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět dutin

Šájka 2014-01-06 23:10:10 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer pane Nový,

mám dceru 6 let, trpí neustále hnisavou rýmou, v září jí byla odebrána přerostlá nosní mandle i přesto rýma neustoupila.
V prosinci na ORL zjištěn zánět čelistních dutin a zhoršený sluch, naordinovány antibiotika + kortikoidové kapky, zánět neustoupil, dnes při kontrole na ORL opět nasazeny antibiotika, stav se nelepší, vše doprovázeno neustálím pokašláváním. V listopadu na imunologii zjištěna alergie na roztoče.
Prosíme o radu a doporučení.

S pozdravem

Šárka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele