Téma: MMS1 a MMS2 ???

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-02-05 11:34:12, odpověď na #17968 ukázat v kontextu reset

Problematika je mi známa a proto jsem také ve sporu s mnohými, kteří tvrdí, že chlór je čtyřmocný a že z chloritanu sodného po reakci s kyselinou citrónovou nebo jinou náhle vznikne nikoliv kyselina chloritá, ale nesmyslně chloričitá. Tím ve mně vzniknul odpor a ten se umocnil ještě bitím se tvrditelů v prsa, že jejich pravda je správná, protože jsou silnější. Od pochopení té neuvěřitelné blamáže při odstřelu dvojčat 11/9 kvůli megapodvodům s pojistkou a elektrokauz kauz kolem Emronu u odstřeleného baráku 7 v sousedství, do kterého se nestrčilo žádné letadlo, mi je jasné, že siloví hráči mohou úplně všechno a jsme zcela v jejich sítích moci jako debilní otroci. Dokonce lze vybombardovat nejeden cizí kvetoucí stát jen tak kvůli ropě pod smyšlenou záminkou. Zabránění rozvoje elektronické medicíny v roce 1934!!! ve prospěch chemické zajistila farmaceutům obrovský trh. Protože jsou farmaceutické firmy ekonomickými subjekty, je jejich úkolem tvořit zisk. To se děje i za cenu uléčení k smrti, tedy ekvivalent lidí zabitých ve dvojčatech.
Takže k tomu MMS - je to jeden z vcelku úspěšných pokusů boje s nejhoršími chorobami. MMS1 využívá kyselinu chloritou (CDS), která poškozuje mebrány buněk s nejvyšší kyselostí (zánětlivých, rakovinných, parazitních), jinak se v zásaditém prostředí celkem snadno rozkládá na odbouratelné komponenty - v kyselém hromadí se žádoucím efektem. MMS2 je výhodnější v tom, že vzniká až v žaludku a nedráždí sliznice kyselinou citrónovou.

Co matky se týče, doporučuji osobní poradnu.

http://www.youtube.com/watch?v=CZnxj4v7E7s

Hordek 2014-02-03 20:43:04 ukázat v kontextu reset

Dobrý den.

Je toho plný internet --- jedni mluví o zázraku, jiní to zas zatracují a tak bych se rád zeptal někoho kompetentnějšího a nesrovnatelně znalejšího přes tělesno, bylinky a jiné alternativní způsoby boje s nemocemi.

Co si myslíte o užívání chloritanu sodného --- alias MMS-1, či chlornanu vápenatého --- alias MMS-2 ...?

Tuto informaci zjišťuji pro svou maminku, která zvažuje užívání těchto látek tak, jak je na str.internetu doporučováno, ale já jí nabádám k opatrnosti.

Děkuji předem za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele