Téma: Břicho nafouklé, bolest hlavy, za krkem, kazivost zubů, sklerodermie 28X173/63

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-02-27 20:36:06, odpověď na #18087 ukázat v kontextu reset

Vypadá to na blokádu dvanáctníkem a odtud žlučovody. To vše souvisí se stresem a s přidušením. Navíc je zde oslabená činnost jater a hrbíte se. Raději bych vás viděl v osobní poradně. Narovnat se, vyprsit, hlavu nosit jako královna. Dýchat. Zateplit šíji. Páteř svěřte do rukou šikovného maséra. Jinak masírovat od zadku ke lbi K1 a hned MO. Zadbalon poválet od zadku ke lbi 1 min. 4xD. Novpoklony 5-10 + ZLZ.nebo prostřídat Sif6 5-10 min. každou hodinu sezení. Udijány 3xD viz má zdravotní videa. OKH + EVE ½+1/2 lžíce s jídly 3xD JK + 12K 1+1 lžička do 1-1,5 dcl vody 3xD po jídle + Sinflam 1 lžička 2xD REK + GK 2+2 lžičky do 2 dcl vody 3xD mimo jídla 3xD 1-2 lžičky MO užívat mimo jídla. MO též mazat břicho ve směru hodin. Navečer dynamické pohybové aktivity se zadýcháním 60-120 min. Na spaní tmavý kulich stáhnout pod bradu.

Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět dvanáctníku

lucie.zelinkova 2014-02-24 21:48:08 ukázat v kontextu reset

Lucie Zelinková - žena
28 let, 173 cm, 63 kg
pokud jsem to dobře spočítala tak tep v klidu mám 78 tepů/min.
v současnosti nezaměstnaná, takže většinu času sedím u počítače a hledám práci. V loňském roce jsme podnikali s přítelem a dokončovala jsem VŠ.

Dobrý den.
Už cca rok mě bolí pravidelně hlava každý týden, současně mě bolí delší dobu za krkem - začala jsem chodit na jógu, koupila jsem novou madrac, zdravotní polštář (asi moc tvrdý), ale každé ráno mě bolí za krkem, často i záda a cítím se jak zmlácená. Současně téměř po každém jídle mám nafouklé břicho, zácpou netrpím, ale břicho mám kolikrát nafouklé až nemůžu ani dýchat a vypadám jak ve třetím měsíci. V lednu na preventivní prohlídce u zubaře jsem měla 5 kazů a bolí mě další zuby! Jinak teda dle oficiální medicíny mám Systémovou sklerodermii (t.č. bez léků) s tím spojený chronický kašel, bolesti kloubů, především kolena a ekzém na rukách.

Již jsem si u Vás pořídila zadbalon a MO, ale tak nějak nevím jak bych ho užívala, aby mi co nejvíc prospěl.

Děkuji za Váš čas.

S pozdravem

Lucie Zelinková

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele