Téma: Produkty pro posílení sleziny, ledvin a jater ?Y?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-03-30 03:26:09, odpověď na #18238 ukázat v kontextu reset

(0) Nevím, zda z jazyka vyčetli i věk, váhu, výšku a další podmínky zadání dotazu zde v této poradně. Nicméně Vaše maličká obezřetnost velmi kontrastuje s vírou, že já jsem ten pravý borec, který nepotřebuje ani fotku jazyka emajlem. MUDr. Sova na přednášce říká, že není člověk zdravý, jen špatně vyšetřený... Takže, když pominu ascedent yang v konjunkci s Měsícem s jin, jak ukazuje žolík a kárový spodek na dně hrnku v lógru a odkýváno virgulí slepého děvčátka, bez použití sklenice moči, doporučuji pro Diskuzni prezdivku Jana jako diskuzní přezdívku: Tak sranda je za námi a vaše budoucnost s našimi produkty před námi: OKH + M+O ½+1 lžíce 3xD s jídly JK + 12K 2+1 lžička do 2 dcl vody 3xD po jídle LVK + CK 2+1 lžička do 3 dcl vody 3xD mimo jídla Cvičením, pohybem, meditací dodat játrům dostatek kyslíku k detoxikaci . Novpoklony 10-15 + ZLZ + Zadbalon minutu + Sifon 15-20 minut 4xD Na spaní kulich tmavý až pod bradu.

Více viz obecné zpracování: Mononukleóza

Diskuzni prezdivka 2014-03-24 14:56:29 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
podle doktorů mi nic nechybí a jsem zcela zdráv (krevní obraz, jaterní testy, moč, cukr, cholesterol), avšak osobně se tak necítím. Zkusil jsem tedy alternativu a to TCM (tradiční čínskou medicínu) a její diagnostiku z jazyka. Tu jsou výsledky:
"...z diagnostiky z jazyka dle TČM je patrná nedostatečnost energie QI ve slezině, nedostatečnost yangové energie v ledvinách (proto ta zimomřivost a studené končetiny), dále je patrné zatížené organismu toxiny, stagnace jaterní energie a blokáda krve."
Na toto mi bylo předepsáno několik krabiček s pilulkami nevšedních názvů, ke kterým nemám úplnou důveru. To vše bez osobního kontaktu, fotka jazyka byla zaslána emailem. Jsem v tomto maličko obezřetný, popravdě mě to i trochu překvapilo. Jelikož jsem v minulosti prodělal mononukleozu, tak dbám na jaterní zdraví. V minulosti jsem pojídal OO-KH, vždy jsem kupoval pouze 100ml, jako takovou krátkodobou kůru. Tuto kaši si nemohu vynachválit. Proto se na Vás obracím, zda-li byste mi neporadil kombinaci produktů pro zlepšení stavu sleziny, ledvin a jater (OO-KH jasná volba)?
Děkuji velice.
S pozdravem Jan

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele