Téma: Vitiligo, červené fleky na kůži po použití solárka ?X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-04-09 22:17:54, odpověď na #18307 ukázat v kontextu reset

(0) Důkladně pročtěte zde: http://www.dedekkorenar.cz/choroby/kuze/vitiligo-ztrata-pigmentu-pigmentove-poruchy.html Máte tělo, tedy i pokožku, přeplněnou odpadními látkami. Záření pak buňky poškozuje a ty v boji o přežití reagují. Bílé fleky – začínající vitiligo – lze doufejme opravit ráznou detoxikací a změnou životosprávy, později po odumření buněk je to již téměř neopravitelné. Doporučuji přijít osobně. Prozatím OKH + MO+ + EVE půl lžíce od každého s jídly JK + 12K 2 + ½ lžičky do 2 dcl vody 3xD po jídle + Sinflam 1 lžička 2xD + Recovery 2 tob. LVK + CK 2+2 lžičky do 3 dcl vody 3xD mimo jídla + Q10SEE Postiženou oblast mazat směrem k srdci VXK a MO+ 3-2xD, nohy udržovat na pohmat teplé Novpoklony 15-20 + ZLZ 3xD, Sif6 515 min. 4-5xD Navečer dlouhé procházky 60- 90 min. Na spaní tmavý kulich stáhnout po bradu.

Více viz obecné zpracování: Vitiligo, ztráta pigmentu

dundy 2014-04-07 12:52:41 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový,

prosím Vás o radu.... již v loňském roce, na jaře, po návštěvě solárka se mi na nohou (od kotníku ke koleni, především z přední části noh) objevily červené fleky, svědivé, suché (stále nově vyskytující) Loni mi trochu pomáhalo potírání naředěného levandulového oleje s kombinací homeopatik - Argentum nitricum 9CH. Celé léto jsem se ale trápila a nevypadaly mé nohy pěkně, styděla jsem se. Po zahojení (někdy na podzim) mi na místech zůstaly bílé jakoby neopálené fleky.
Nedalo mi to a v tomto roce jsem návštěvu solárka vyzkoušela znovu a cca po 3. návštěvě se problém vyskytl opět. Nejde mi do hlavy, co to může být....plíseň? - na místech, kde se ničeho nedotýkám? Moc Vás prosím o radu, co s tím.
Děkuji

Jsem od 3. měsíce věku atopik, nyní pouze na rukou - prstech a dlaních....při dodržování stravy mám ale klid. Jsem již s druhým dítětem doma na rodičovské dovolené.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele