Téma: Zelený ječmen - názor na kvalitu

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-04-12 00:07:05, odpověď na #18331 ukázat v kontextu reset

Všechny sušené šťávy z mladého ječmene, pšenice, alfalfa atd se dělají sprejováním za vyššího vakua, což je technologický problém jen v použití správného typu vývěvy a vyrábět to můžete doma v kuchyni velmi snadno při pokojové teplotě. Dělal bych to klidně sám, ale dělá to pro jednoduchou technologii kdekdo, takže výběr je veliký.
Lokalita je méně důležitá než kvalita, protože na vaší chemicky nehnojené zahradě v CZ můžete mít lepší výsledky než na pohnojené Kanadě ap.
V případě nejistoty nakupujte u nás, já se snažím mít jen to, co si myslím, že je dobré.

Vendulka 2014-04-10 12:29:24 ukázat v kontextu reset

Zaujal mě produkt zelený čaj.
Ovšem setkala jsem se s následujícím příspěvkem. Prosila bych názor na tento produkt od p. Nového ?
Tenhle ječmen ,který uvádí p, Nový není štáva z mladého ječmene.Je to pouze usušený mladý ječmen a na jemno rozdrcený i s tříslovinou.
Tříslovina z obilovin není stravitelná pro lidský organismus!
Těchto ječmenů je na trhu hodně.
Já mám na mysli pouze štávy vylísované z mladého ječmene.
Moc záleží z jaké lokality jsou, kde byly vypěstovány!
Moc záleží také jakým způsobem byly zpracovány, není to jednoduché usušit štávu, aby zůstaly zachovány veškeré žíviny.
Štáva ze zeleného ječmene od firmy GW se suší při teplotě 32°C.
Vše co se zahřeje nad 40°C ničí živé enzymy, ale to je jasné že?
Na trhu se pohybuje zhruba asi od šesti dodavatelů sušené štávy z mladého ječmene,
pouze ječmen od GW splňuje to co to má mít.
To nepíši proto, že ho máme my, ale že to tak je!
Pokud by jsi přece jen chtěla někdy tohle vyzkoušet, opravdu nikdy nevol od někoho jiného.
Docela by jsi se s tím znechutili, produkty jsou nechutné a špatné, už jsem to chutnal osobně.
Navíc nepřinesou to, co by měli přinésti.
Jaká je pravda?Produktům p, Nového věřím, nyní jsem v rozpacích ?

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele