Téma: Podpora ženských orgánů, výtoky, cysty ve vaječníku, bolesti, bakterie, plísně v těle 32X174/57

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2014-12-16 21:14:13, odpověď na #19389 ukázat v kontextu reset

(2) do pochvy aplikovat RK ředěné těsně před použitím RK 1:4 a na noc pak ještě MO+ 1-2 ml OKT + EVE ½+1/2 lžíce s jídly 2-3xD JK 1 lžička do 1 dcl vody 3xD po jídle GK + VK 1 + 1 lžička do 2 dcl vody 3xD mimo jídla + Q10SEE + Gesavit Páteř mazat od zadku ke lbi MO+, zateplit bederku a nohy udržovat na pohmat teplé Novpoklony 5-20 + ZLZ 3xD + Zadbalon, sif6 15-20 min 3xD, jinak pokud možno ještěrčí dech Na noc Sanogel 2 lžíce do 2 dcl vody + 1,5 ml NK + B komplex forte. Na noc černý kulich až pod bradu

Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět vaječníků

niklenka 2014-12-10 14:39:58 ukázat v kontextu reset

Je mi 34 let, mam trilete ditko. Ve 32 jsem prodelala rakovinu prsu - s odnetim obou prsu, pak chemoterapii, biologickou lecbu a hormonalni terapii- tamoxifen (na bazi tisu stredomorskeho), nebot vyjmuty nador byl zcasti ale vysoce citlivy na hormon - estrogeny. V soucasne dobe jsem zdrava(spis diky vastnim aktivitam mimo oficialni lekarske zarizeni), citim se dobre, z leku beru Tamoxifen a injekce Iscadoru-jmeli z jablone.
Drive jsem mela opakovane zanet delohy a vajecniku, ted mivam vytoky svetle az bile a v pravem vajecniku cysty (dle lekaru v norme velikosti kolem 2x2cm). Take pobolivani v podbrisku pred menstruaci cca tyden predtim.
Na pristroji zapper mi zjistili na zenskych organech koncentraci Ureaplasmy urealiticum a pocinajici zanet, dale v nervove soustave Cryptococum neoformans, Schisosoma haematum - krevnicku a na stitne zlaze nizky vyskyt plisne Penicillium frequentans. A jeste i stopy Trypanosomy brucei-vskutku pestra prehlidka, nicmene v soucasne dobe citim jako nejzasadnejsi podporit zenske organy. Ale proto taky pisu, ze si chci nechat poradit Muzete mi prosim poradit, jakou kuru od Vas bych mela nasadit? A zda ji muzu kombinovat s iscadorem (jmeli t jablone) a tim tamoxifenem (tis).
Jinak od Vas s velkym uspechem uzivame TK, PK (v obdobi virozek a chripek pro dite), RK, MO - na popalenou ruku pri vanocnim peceni fakt bomba.

Vyska 174, vaha 57. Zamestnani bylo stresove a sedave- system.administrator (ale i v te dobe jsem mela pohyb min. 4 km chuze denne). Ted doma (a dost venku) s malym neposedou, takze si moc neposedim. KLidova tep.frekvence cca 75-80 tepu.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele