Téma: Psychika, žena v domácnosti nezvládající běžný život ?X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2015-01-02 15:35:00, odpověď na #19467 ukázat v kontextu reset

(0) Má přetížený mozek informacemi a tím pádem i kyselými zplodinami látkové výměny neuronů, které nejsou schopny své funkce a přinejmenším část jich odumřela. Chtělo by to vyšetřit na priony, Alzheimera nebo nejspíš na Huntingtona, jinak to bude jako stařecká demence. Nemá cenu jí dávat bylinky, protože si je nebude brát, dýchat také ne. Na vaše nervy je ideální Budhizmus a Dobromyslová směs NK na noc s B komplex forte.



Více viz obecné zpracování: Překyselení organismuPsychické poruchy


Anule 2015-01-02 10:54:42 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jistý problém který nás provází již několik let. Moje maminka je ženou v domácnosti už přes 20 let, nevadilo by to mému tátovi ani ostatním ale je to upřímně k nevydržení. Moje máma nechodí skoro vůbec do společnosti, nevídá se s kamarády a zaměstnání se vyhýbá. Domácnost nezvládá protože jí i práce na půl hodiny zabere celý den. Pořád se jen vymlouvá jak se celý den nazastaví a když jí nabízíme všechny pomoc, naštvaně a uraženě odmítne. Nic nikoho nenechá udělat(domácí práce, vaření) z toho důvodu, že by to údajně nebylo pořádně. Domníváme se, že si o nás myslí že všichni jsme úplně neschopný a bez ní by jsme nic neudělali.
Když promluví je to jen málokdy vlídně,většinu času jen nadává.Pořád by kupovala zbytečné potraviny a trvá jí to celý den a den před tím se na ně připravuje. Vůbec nepečuje o své tělo a zanedbává základní hygienu. Už jsme zoufalí a nevíme co s ní udělat aby byla jako normální žena/matka,aby všechny kolem sebe v rodině jen nestresovala,hlavně mého tátu, který vydělává peníze jako jediný, měl už vážnou nemoc a ani to nehnulo s mamkou aby si našla zaměstnání, místo toho chodila po doktorech a zjišťovala co má za nemoci(má nemocné záda) ale nechce si je léčit. Prosím Vás o radu, nevím proč se tak chová, jestli třeba nemá nějakou psychickou poruchu nebo podobně. Děkuji Vám

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele