Téma: Prevence před bacily u dětí

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2015-01-23 01:12:57, odpověď na #19583 ukázat v kontextu reset

Doporučuji popíjet po douškách během dne GH nebo GP (při prskacím období 1 lžíce do 2-3 dcl vody, při náznacích nachlazení nebo větším náporu okolí přidávat PK, TK, LPK 1-2 ml Rovněž lze popíjet Glucamedic 1 lžička nebo mlsat totéž jako tobolky na spaní černý kulich stáhnout pod bradu Sif4 dle libosti vůkol vonět za studena eukalyptem



Více viz obecné zpracování: Imunitní nedostatečnost


JitkaHK 2015-01-22 08:11:11 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit o radu. Mám 2 děti (4 a 7 let), navštěvují školu a školku a samo sebou se to tam baciláky jen hemží. Ráda bych jim nějak pomohla, aby byli odolnější.
Denně jim stříkám do krku ráno a večer 1 vstřik dubových kapek, ráno dávám rakytník (máme vlastní mražený). Mám jim k tomu dávat ještě třeba ráno nějakou čajovou směs (myslela jsem TK nebo LPK)? Mohu jim to dávat každý den od podzimu do jara?
Ještě jsem se Vás chtěla zeptat na zpracování rakytníku. Máme ho na zahrádce. Pro tento rok jsem si ho zmrazila - celé bobulku a bereme si ho každé ráno cca 8 kuliček. Poradíte mi prosím, jak rakytník zpracovat, aby si uchoval co nejvíce cenných vitamínů (někdo říká sušit, jiný sirup, někdo olej, další mrazit). Děkuji moc za odpověď.
Jitka H.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele