Téma: Vlasy, svědění 41X160/59

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2015-08-17 16:45:12, odpověď na #20607 ukázat v kontextu reset

Je to plíseň v kůži a kolem vlasových folikulů. Proto RK zabírá, ale proto to funguje jen krátce. VVM zabírá také a její vliv je sice menší, ale dlouhodobější. Ještě to můžete střídat s apolikací VK na leb. http://www.novysro.cz/oo-kh-ostropestrecovy-olej-kase-kh-kasehusta-100-ml-pv112.html http://www.novysro.cz/oo-kl-ostropestrecovy-olej-kase-s-linioilem-rakovnik-100-ml-pv231.html



Více viz obecné zpracování: PlísněJaterní poruchy (Jaterní nedostatečnost)


Tingi 2015-08-15 15:08:19 ukázat v kontextu reset

Pane Nový, děkuji za Vaši odpověď. Jen ještě dotaz - Vždycky jsem si chodila kupovat OO-KH, OO-KL, které jste mi doporučil nemůžu najít ani tady na Vašich stránkách.

A prosím ještě o jednu radu, už měsíc mě šíleně svědí hlava, jako kdybych měla vši. Nechávám se celou dobu prohlížet, zašla jsem i na kožní, ale nic tam prý nemám, ani nic červeného.
Tak jsem to zhodnotila asi na nějakou přemnoženou kvasinku z těch veder a používám šampony Nizoral a ještě jeden k tomu určený. Moc se to však nelepší. Včera už jsem si ze zoufalství naplácala na hlavu neředěné dubovky a po chvilce pálení přišla úleva. Ráno jsem si umyla hlavu a teď odpoledne už mi zas hlava svědí. Je možné, že jsou to nějaké urputné kvasinky nebo plíseň?
Napadlo mě, jestli by místo dubovek, které jsem se rozhodla, že budu do hlavy každý večer aplikovat nebyla lepší ta mátová vlasová voda. Poradíte prosím?

Děkuji za odpověď. Radka
(41 let, 160cm, 59 kg, zaměstnání sedavé, žena)

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele