Téma: Herpetická encefalitida, následky mentální, agresivita, špatná paměť, bez emocí ?Y?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2015-08-19 01:56:39, odpověď na #20623 ukázat v kontextu reset

(0) Můžeme se pokusit obnovit mozek, ale poleze to dost do peněz: SK + BK 3+3 ml + GH 1 lžíce + 1/2 lžíce Glukopur + 1/2 lžičky vit C 100 do 2-3 dcl teplé vody a pít mimo jídla dle chuti 3xD. K tomu vždy Brahmi 2 tob. + Lecitin + B komplex malý 2 tabletky OKH + AO 1/2+1 lžíce v jídlech 2xD Na spaní 2 lžíce Sanogel mixovat do 2 dcl vody +1 lžička NK + B komplex forte Sifon 6 a dýchat každou hodinu 5-10 minut. BEN7 jako ne příliš volný náhrdelník (mimo koupel) celý den Léky alespoň 1/2 hodiny od našich přípravků. Do poradny za mnou až tak za 6 týdnů této životosprávy.

Více viz obecné zpracování: EncefalitidaImunitní nedostatečnost

sonnnny 2015-08-17 22:20:16 ukázat v kontextu reset

Dobry večer Dědku, píši Vám s dotazem dost vážným, na prosbu mého bratrance ženy. Bratranec prodělal vážnou chorobu Herpeticke encefalitidi, byl pár týdnů v komatu, přežil to,následně na měsíční rhb v Luži a nyní rhb končí a mají ho pustit domů.Žena s dvěma malými dětmi neví co dělat. Nemá žádné instrukce, pouze pár léků...a po prázdninách prý do Prahy do Cerebela_?= na nějaké psychologické sezení.
Bratranec po tom co jsem ho viděla minulý týden je na mentální úrovni tak 13ti letého dítěte, je prý občas agresivní, vadí mu hluk= což je normální, ale je téměř bez emocí,lehce asociální.....nepředvídatelný. Velmi špatná paměť, soustředěnost......atd.
Bylo by možné Vás navštívt. Jsou z Pardubic. Jeho žena mě požádala o pomoc.
Děkuji s pozdravem Soňa Č.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele