Téma: Zázvorový čaj - správná příprava
Celkem 2 příspěvků.
V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2015-09-23 04:37:08, odpověď na #20758 | ukázat v kontextu reset |
Strouhaný zázvor-li sušený spařovat 20 minut pod pokličkou 1 lžička do 2-3 dcl vody, čerstvý-li 30 minut. |
žubrienka 2015-09-20 16:08:32 | ukázat v kontextu reset |
Dobrý den, jak správně uvařit zázvorový čaj Může se jíst i zázvor z již vyluhovaného čaje Někde se uvádělo, že ne. Může se třeba strouhat na kovovem strouhadle, nebo radši na keramickem strouhadle?? Dle TCM citron spíše ochlazuje a zázvor zahříva, pít čaj s citrónem nebo raději bez? Děkuji za info |
V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.