Téma: Záněty dýchacích cest, únava, bolest hlavy, v krku, rýma, chlad, teploty 35X165/68

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2015-11-02 00:25:39, odpověď na #20963 ukázat v kontextu reset

Narovnat se, vyprsit, hlavu nosit rovně. do krku aplikovat RK z rozprašovače 1-12xD, dle potřeby a po důkladné psychické přípravě dle potřeby krátkodobě i do nosu 1-3xD GP + PK + TK 1 +1/2 lžíce +1 lžička do 2-3 dcl vody 3-4xD mimo jídla dýchat ještěrčí dech Novpoklony, na spaní tmavý kulich stáhnout po bradu víc osobně



Více viz obecné zpracování: Zánět obecně a konkrétně zánět dutin


Lucie BS 2015-10-31 16:44:48 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, dědku kořenáři! Prosím o tvou radu.Jsem žena: 35 let, 165 cm,68 kg, pracuji v kanceláři (někdy stres), PC. Jím zdravě, piju střídmě, častý pohyb na vzduchu, hodně spím a rekreačně sportuji (taj-chi). Každé jaro dělám detox. Ráda se směju .
V dětství častné záněty dutin a nosohltanu - odebrány nosní mandle (9 let), provedena punkce pravé nosní dírky (14 let), zjištěn stafylokok v dutinách (vyléčen ATB). Po punkci se problémy zlepšily. Před 5 lety opakované záněty dutin - zjištěn a vyléčen stafylokok (Bioparox, byliny).
Poslední 1,5 roku: každý 1 - 2 měsíce silné virózy. Průběh: obrovská únava,vyčerpání,pocit chladu,bolest hlavy (nevydržím sedět zpříma), bolest v krku (spíše na levé straně), pak rýma - vodnatá(nepřetržitě tak 1 den), potom houstne, žloutne (někdy ucpaný nos-spíš levá dírka). Když včas nasadím sinupret, tak nedojde k zánětu dutin. Někdy teploty. Vyšetření: alergologie v pořádku, imunologie - výstavní imunita bez imunodefektů, plicní - v pořádku, infekční - v pořádku (zjištěno prodělání boreliózy, ale nyní v pořádku), biochemie v pořádku, výtěry z nosu a krku v pořádku (teď žádný stafylokok).
Dědku kořenáři, co doporučujete? Děkuju a přeji krásný den. Lucie

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele