Téma: Úzkosti, panika 31X167/44

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-01-04 09:16:04 ukázat v kontextu reset

Jste intoxikovaná kyselinami z nedostatku kyslíku až tak moc, že se tělo zoufale brání a přežívá produkcí stresových hormonů, které bohužel odkrvují trávení. Tím chybí i kyslík pro játra a jejich detoxikaci i výživa. Potřebujete se naučit dýchat a řešit jen věci, které lze řešit.

Dýchat Sif6 5 min a zvyšovat až na 20 min. 10-3xD. A jinak podle možností Ještěrčí dech.

Na noc Sanogel 1 polévková lžíce rozmixovat do 1-1,5 dcl (½- ¾ sklenice) vody + NK ½- ¾ čajové lžičky (1,5 ml) + B-komplex Forte 1 tableta.

Zadbalon 6xD ½ min.

Pokud možno co nejvíce při běžných pracech tančit a hýbat se, aby vás to nutilo dýchat.

OKH + MO+ ½+½ lžíce na pokrm, nebo po jídle 2xD.

JK 1 lžička do 1 dcl vody 3xD po jídle.

MRK + BK + GH 1+1 lžička + 1 lžíce do 2-3 dcl vody a pít mimo jídla 3xD i víc…


 

Více viz obecné zpracování: Detoxikace

>

ketka 2016-01-03 12:46:51 ukázat v kontextu reset

Dobry den,moc prosim o pomoc.Jsem uz zoufala.Za posledniho pul roku trpim silnymi uzkostmi,ktere mi brani vykonavat bezne cinnosti.Od lekare jsem dostala lek Valdoxan,ktery hodne zatezuje jatra.Od pocatku lecby jsem jeste zhubla a ucinky leku se jeste poradne nedostavily(beru jej asi 14dni a mam strach,ze nepomuze vubec)Mam 2 male deti,je mi 31let,merim 167cm a nyni vazim 44kg.Snazim se jist,ale diky uzkostem toho moc nesnim.Bojim uz se snad vseho,lekaru,nemocnice,bojim se i zustat sama doma,nekdy me strach uplne paralyzuje.Uvazuji o objednani Vaseho Sifonu a Zadbalonu a ostropestrecove smesi.Myslite si,ze je to pro me vhodne a jak casto bych mela tyto veci pouzivat?Nebo co byste mi doporucil?Moc Vam dekuji za pomoc.Ketka

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele