Téma: Břicho nafouklé, akné, únava, neplodnost 32X167/61

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-02-02 10:46:41 ukázat v kontextu reset

Jste přidušená od toho překyselená (z toho chlad, únava) a nadměrně se Vám tvoří stresové hormony v těle.

S ohledem na finance, ale užívat dlouhodobě i v těhotenství.

Ženské ústrojí: GK + CK 3 + 3 ml do 1,5-2,5 dcl (hrnek) vody, pít mimo jídla (30 min před, nebo 2h po jídle) 2-3x denně, dlouhodobě.

MO (konkrétně MO+) aplikovat pomocí gumového násadce na injekční stříkačce 2ml do pochvy 0,5-1 ml 1x denně na noc + dámská vložka.



Akné: REK tamponovat pokožku + MOM (v éšopu zvolit MOM-A) tenkou vrstvu 1- 2x denně.



Zažívání a detoxikace: 12K 1 ml + JK 3 ml + Dologran (v éšopu typ J s jódem) 1 čajová lžička do 1,5-2,5 dcl (sklenice) vody, pít po jídlech obvykle 3x denně.

OO-KH ½ polévkové lžíce + ½ lžíce oleje (Pupalkový olej, Lněný olej) s jídly 2-3x denně, dlouhodobě.



Na překyselení (únavy&hellip, které Vás sužuje: Dýchat Sif6 5 min a dle možností zvyšovat až na 20 min. 3xD. A jinak pokud možno Ještěrčí dech denně.

Novpoklony 5-10 + ZLZ 1-2xD + Zadbalon 4xD ½ min.

Na noc Sanogel 1 polévková lžíce rozmixovat do 1-1,5 dcl (½- ¾ sklenice) vody + NK ¾-1 čajová lžička (1,5-2 ml) + B-komplex Forte 1 tableta + Kyseliny listové 0,8 mg.

Vše uvedené nevadí v těhotenství.



Více viz obecné zpracování: Neplodnost ženská, Překyselení organismu, Akné

kkk 2016-01-30 23:02:32 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer,
chtěla jsem Vás poprosit o radu. Jednotlivé problémy jsem zde vyhledala, ale netuším, jak dát dohromady jednotlivé přípravky při mých obtížích. Je mi 32,váha 61 (snažím se trochu zhubnout), výška 167 cm, 1 dítě. Mám skoliózu a hyperkyfózu. (Začala jsem cvičit Mojžíšovou, ale chviličku). Mám po každém jídle i pití nafouklé břicho, nic mě nebolí, stolice v pořádku, ráno je břicho ok a večer jsem jak v 9 měsíci - toto téma jsem zde našla. Dále mám akné od 14 let a doposud mi nic nepomohlo a to jsem toho vyzkoušela mnoho, ani kosmetika nebo kožařka (brali mi krev, vše ok), ani HA to nezlepšila, ale tu už dávno nepoužívám. Mírné zlepšení vidím po užívání chlorelly. Dále jsem docela často unavená (spíše v odpoledních a večerních hodinách, málokdy ráno). Další problém je, že se rok snažíme o mimi a nic, první dítě bylo hned. Je pravda, že se mi zhoršila páteř, v jednu dobu jsem trpěla bolestmi, ale už je to docela ok (dost jsem nosila malého a je dost velký)..A jsem dost "učůraná".Taky mě zajímá, zda lze užívat Vaše přípravky v těhotenství, kdyby se podařilo.... Navíc mě zajímá jak dlouho se přípravky musí užívat, asi je to individuální, ale cca, zda určitou dobu nebo do konce života. Navíc z toho, co jsem vyčetla, přípravky se opakují, tím pádem bych mohla vyřešit víc problémů najednou. Jen nevím, jak to zkombinovat, určitě si nemůžu dovolit najednou x přípravků.
Děkuji moc za radu, K.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele