Téma: Degenerace makuly VPDM 72X?/?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-04-28 15:24:44 ukázat v kontextu reset

Pravděpodobně máte dlouhodobě ztuhlou krční páteř od hrbení hlavy nesené dopředu jako Spejbl a Hurvínek. A od toho skřípnuté nervy odstupující z oblasti krku do štítné žlázy. Svaly jsou ztuhlé a svým stažením dlouhodobě blokují nervy odstupující od míchy. Šíji je proti hrudní páteři nezbytné narovnat a tedy se vyprsit jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.
Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.

JK + 12K 2 + 2 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.

Měsíčkový olej MO+ ½ polévkové lžíce mimo jídla (1h před jídlem, nebo 2h po jídle), 3x denně.
Následně zapít:
HK + MK 2 + 1 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2 dcl vody + Golden Yacca 2 tobolky, pít mimo jídla (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

PVO mazat na zavřené oči (víčka) a především kolem očí (ne do očí 4-6x denně.

Na spaní černý kulich až po bradu a dýchat skrz něj. Textil prohřeje dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Černá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.



Více viz obecné zpracování: Šedý zákal


janka 2016-04-27 22:10:32 ukázat v kontextu reset

Dobrý večer, mám na Vás velkou prosbu o radu - je mi 72 let, jsem 9 let v důchodu, netrpím žádnými většími zdravotními problémy, jen stále vyšší cholesterol (kolem 6,80), užívám Torvacard 20. Před 4 letay na obou očích operován šedý zákal. Nyní se mi v únoru objevila velká černá skvrna v 1 oku - diag VPDM, užívám 3x1 Ascorutin, 3x 1 Zaescin, 1xMacuShild. V pondělí jsem absolvovala 1. injekci do oka Lucentis (biol. léčba), za 2 měsíce dostanu 2. Jsem dobře pohyblivá, snažím se mít dost pohybu a cvičím, nevhýbám se fyzické práci. Co byste mi prosím mohl doporučit ? Užívám trvale Váš ostropestřecový čaj a zeměžluč (divertikly ve střevě a zažívání).
Děkuji Jana Ku

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele