Téma: Kašel nezastavitelný, bez nálezu, lehká alergie na roztoče 17X175/70

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-05-03 23:22:01 ukázat v kontextu reset

MO+ ½ polévkové lžíce mimo jídla (1h před jídlem, nebo 2h po jídle), 3x denně.
Následně zapít
PK + PPK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 2-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C ¼ čajové lžičky + pro chuť lze přidat GP 1 polévková lžíce (10 ml), pít mimo jídla. Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

Detoxikace
OO-KH (v éšopu zvolte variantu OO-KT) + AO ½ + ½ lžíce 3x denně (1-1-1 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK 2 ml do 1-1,5 dcl vody 3x denně po jídle.
Na noc Sanogel 1-2 polévková lžíce mixovat do 1-1,5 dcl vody + Dobromyslová směs NK 1,5 ml (dávkovat lze kapátkem) + B-komplex Forte 1 tableta.

MO+ mazat hrudník od středu do podpaždí. Potom setřít a zateplit!
Páteř masírovat od zadku k hlavě minimálně 10 minut MO+. Potom setřít a zateplit! 1x týdně.
Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.

Dýchat Sifonem 6 z počátku 2-5 minut a dle možností po čase zvyšovat až na 10-20 minut 6x denně. A jinak pokud možno Ještěrčí dech častodenně.

Pravděpodobně máte dlouhodobě ztuhlou krční páteř od hrbení hlavy nesené dopředu jako Spejbl a Hurvínek. Svaly jsou ztuhlé a svým stažením dlouhodobě blokují nervy odstupující od míchy. Šíji je proti hrudní páteři nezbytné narovnat a tedy se vyprsit jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně.
Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.

Na doma:
Na spaní černý kulich až po bradu a dýchat skrz něj. Textil prohřeje dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Černá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.
Eukalypt: vonět kolem za studena (trochu na talířek, na misku a třeba na poličku).
Přispět též může Salin: Elektrosolná jeskyně Salin http://www.novysro.cz/salin-domaci-solna-jeskyne-salin-plus-do-150-m3-pv362.html



Více viz obecné zpracování: Kašel suchý, závodní


H0pe 2016-04-30 14:10:22 ukázat v kontextu reset

Dobrý den,
kamarádka má problém s kašlem. Už asi pět let ji trápí suchý kašel jakoby kouřila jako fabrika, ale cigarety a podobné věci jsou jí cizí. Nejčastěji začne kašlat při přechodu ze zimy do tepla nebo naopak, po sportovní zátěži, ale někdy i z ničeho nic, když v klidu leží na posteli. Doktoři nepřišli na nic neobvyklého, dětská lékařka jen předepisovala ATB, které pomohly max na 14 dnů a pak se problém vrátil. Na plicích/ průduškách jí prý nic nenašli, alergolog jí řekl, že má lehkou alergii na roztoče. Nachlazení, rýma, bolest v krku ani nic podobného ji netrápí, pouze ten nezastavitelný kašel, který když my ostatní slyšíme, tak nám pomalu tuhne krev v žilách. Neví už, na koho se obrátit, proto mě napadlo zkusit Vás.
Věk: 17 let, výška: 175 cm, váha: cca 70 kg, studentka hrající fotbal a celkově hodně sportující.
Za případné rady mnohokrát děkujeme!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele